![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Atsižvelgiant į tai, kompiuterio komponentų sąraše aš kartu sudėjus mano naujas kompiuteris nuolat keičiasi, nes didelis Kalėdų pardavimų ir viskas vyksta iš rankų, mano plokštės perėjo. Jis išėjo iš rankų ir aš mačiau už naują apie pačią svetainę ir atėjo per viena, kad atrodė, katės pižamos. Jos pateikė bendrovė Aš niekada išgirsti, bet atrodo gana gerai, pridūrė, kad tai ji uoste IDE padaryti savo duomenų perdavimo visa krūva lengviau. Lovely plokštę į klausimą galima rasti Čia Visi komentarai arba galvoti prieš nusipirkti sau nenaudingas plokštę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beveik visi Portatiles dabar (vis dar) yra IDE. LanParty lentos yra iš tiesų labai gražus, mano draugas, kad gavo tikslius lenta, didelis funkcijas, tokias kaip integruotas energijos / Reset mygtuką. Norėčiau pamatyti, jei jie nieko, P43 arba P45, nors, geriau overclock.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš turėjau kitą DFI plokštė ieškoti ir rasti juos visus pasiimti savo biudžetą, kuri yra gėda. I'm not looking padvigubinti mano laikrodis greičiu arba nieko, tiesiog atsižvelgti procesorių sudaro apie 600MHz, kurie manau yra lengvai daroma, kad diskusijų lentoje? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| MOBO trumpų CPU CPU doesnt trumpas kitos MOBO | dhonwenz | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Birželis 17, 2009 23:13 |
| Naujoji MOBO | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Kovas 12, 2008 09:41 |
| Nauja MOBO, Nauja OS? | MaxWilson | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 13 sausis 2008 04:18 |
| Aš mailius mano MOBO? | Polkigtry | General Hardware Chat | 2 | 8 sausis 2008 21:51 |
| MOBO CPU nuomonės prašom | BATNeo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Lapkritis 29, 2007 09:01 |
| Temos įrankiai | |
| |