mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

MOBO Man patīk

Reply

Thread Tools
Old Decembris 11, 2008, 14:48
Loceklis

Default MOBO Man patīk

Sakarā ar to datora komponentu saraksts, esmu kopā ar savu jauno PC vienmēr mainās, jo liels Ziemassvētku pārdošanas un viss iet no krājumiem, mana mātesplate ir mainījusies.

Tā izgāja no krājumiem, un es meklēju jaunu par ļoti tajā pašā vietā un nonāca pāri tāda, kas izskatījās kaķi pidžamas. Tās, ko sabiedrība Es nekad neesmu dzirdējis, taču, šķiet, ir diezgan labs, papildina fakts, ka tas ir IDE ports pieņemšanas manu datu pārraidi visu ķekars vieglāk.

Jauki mātesplatē jautājumu var atrast Šeit

Atsauksmes vai domas pirms es pērku sev bezjēdzīgi mātesplatē?
Old Decembris 11, 2008, 20:56
Donors Group

Default MOBO Man patīk

Gandrīz visi motherboards tagad (joprojām) ir IDE.

Lanparty dēļi patiešām ir diezgan jauki, friend of mine sanāca, ka precīzu kuģa, lieliskas iespējas, piemēram, integrētā elektroenerģijas / reset pogas.

Es gribētu redzēt, ja viņi neko P43 vai P45, lai gan, labāk OVERCLOCK.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Decembris 12, 2008, 11:50
Loceklis

Default MOBO Man patīk

Man bija meklēt citu DFI mātesplati un konstatēja, ka tie visi ņem manu budžetu, kurā ir kauns. Es neesmu vēlas dubultu manu pulksteni ātrumu vai jebko citu, lietojiet tikai procesors ir apmēram 600MHz, ko es pieņemu, ir viegli izdarīt uz šī kuģa?
Reply

Register

Bookmarks