![]() |
|
| |||
| |||
| Sakarā ar to datora komponentu saraksts, esmu kopā ar savu jauno PC vienmēr mainās, jo liels Ziemassvētku pārdošanas un viss iet no krājumiem, mana mātesplate ir mainījusies. Tā izgāja no krājumiem, un es meklēju jaunu par ļoti tajā pašā vietā un nonāca pāri tāda, kas izskatījās kaķi pidžamas. Tās, ko sabiedrība Es nekad neesmu dzirdējis, taču, šķiet, ir diezgan labs, papildina fakts, ka tas ir IDE ports pieņemšanas manu datu pārraidi visu ķekars vieglāk. Jauki mātesplatē jautājumu var atrast Šeit Atsauksmes vai domas pirms es pērku sev bezjēdzīgi mātesplatē? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gandrīz visi motherboards tagad (joprojām) ir IDE. Lanparty dēļi patiešām ir diezgan jauki, friend of mine sanāca, ka precīzu kuģa, lieliskas iespējas, piemēram, integrētā elektroenerģijas / reset pogas. Es gribētu redzēt, ja viņi neko P43 vai P45, lai gan, labāk OVERCLOCK.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Man bija meklēt citu DFI mātesplati un konstatēja, ka tie visi ņem manu budžetu, kurā ir kauns. Es neesmu vēlas dubultu manu pulksteni ātrumu vai jebko citu, lietojiet tikai procesors ir apmēram 600MHz, ko es pieņemu, ir viegli izdarīt uz šī kuģa? |
![]() |
|
| Bookmarks |