![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ze względu na fakt, że składniki listy Mam zebrała na mój nowy komputer wciąż się zmienia z powodu wysokiego christmas sprzedaży i things going Czas, moja płyta uległa zmianie. To poszedł Czas i szukał nowego na tym samym miejscu i wszedł w całej który wyglądał jak koty piżamy. Jej złożony przez spółkę I've never heard of, lecz wydaje się być całkiem dobry, dodaje się do faktu, posiada porcie IDE podejmowania mojego transferu danych całą kiść łatwiejsze. Piękna płyta, o których mowa, można znaleźć Tu Wszelkie uwagi lub myśli przed kupić sobie bezużyteczne płyta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawie wszystkie płyty główne teraz (jeszcze) mają IDE. W Lanparty deski są rzeczywiście bardzo ładne, mój przyjaciel dostał że dokładne pokładzie, takich jak zintegrowane funkcje wielką moc / przyciski reset. Chciałbym zobaczyć, czy mają coś w P43 lub P45 jednak lepszego overclockingu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Miałem szukać innego DFI płyta i stwierdziliśmy, że wszystkie podjąć mój budżet, nad którym jest wstyd. I'm not looking do mojej podwójnej prędkości zegara lub cokolwiek, tylko zająć około procesor 600MHz, który jest łatwo założyć i zrobić na tym forum? |
![]() |
|
| Zakładki |