mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Un mobo Îmi place

Reply

Thread Tools
Old 11 decembrie 2008, 14:48
Grupul de stat

Default Un mobo Îmi place

Datorită faptului, lista de componente de calculator am pus împreună pentru noul meu PC păstrează în schimbare, pentru că a ridicat de vânzări şi de Crăciun, lucrurile merg din stoc, mi-a schimbat placa de bază.

Ea a ieşit din stoc şi m-am uitat pentru unul nou de pe acelaşi site şi foarte dat peste unul care arăta ca pisicile pijama. Sa făcut de către o societate le-am auzit de dar pare a fi destul de bine, a adăugat la faptul acesta are un port IDE de luare a mea de transfer de date o gramada mai uşor.

Minunat de placa de bază în cauză pot fi găsite Aici

Orice comentarii sau gândit înainte de a-mi cumpar eu o placa de bază inutil?
Old 11 decembrie 2008, 20:56
Grupul de donator

Aproape toate Placi de baza acum (încă) au IDE.

Lanparty de panouri, într-adevăr, sunt destul de frumos, un prieten de-al meu, care are exact bord, facilitati ca integrat de putere / reiniţializaţi butoane.

Mi-ar vedea dacă au ceva în P43 sau P45, deşi, mai bine overclock.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 12 decembrie 2008, 11:50
Grupul de stat

Am avut o privire pentru un alt DFI placa de bază şi a constatat că toate să-mi iau de buget peste care este o ruşine. Nu ma uita la ceasul meu de viteze dublu sau nimic, doar iau un procesor de 600MHz despre care presupun este foarte usor de facut cu privire la acest consiliu?
Reply

Register

Marcaje