![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Datorită faptului, lista de componente de calculator am pus împreună pentru noul meu PC păstrează în schimbare, pentru că a ridicat de vânzări şi de Crăciun, lucrurile merg din stoc, mi-a schimbat placa de bază. Ea a ieşit din stoc şi m-am uitat pentru unul nou de pe acelaşi site şi foarte dat peste unul care arăta ca pisicile pijama. Sa făcut de către o societate le-am auzit de dar pare a fi destul de bine, a adăugat la faptul acesta are un port IDE de luare a mea de transfer de date o gramada mai uşor. Minunat de placa de bază în cauză pot fi găsite Aici Orice comentarii sau gândit înainte de a-mi cumpar eu o placa de bază inutil? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aproape toate Placi de baza acum (încă) au IDE. Lanparty de panouri, într-adevăr, sunt destul de frumos, un prieten de-al meu, care are exact bord, facilitati ca integrat de putere / reiniţializaţi butoane. Mi-ar vedea dacă au ceva în P43 sau P45, deşi, mai bine overclock.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Am avut o privire pentru un alt DFI placa de bază şi a constatat că toate să-mi iau de buget peste care este o ruşine. Nu ma uita la ceasul meu de viteze dublu sau nimic, doar iau un procesor de 600MHz despre care presupun este foarte usor de facut cu privire la acest consiliu? |
![]() |
|
| Marcaje |