![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vzhľadom k tomu, že počítačové komponenty zoznamu som zostavil pre moje nové PC neustále meniace sa kvôli vysokým vianočné predaj a máš z vozidiel, moje doska má zmeniť. Je vyšiel z parku a podíval som sa na novú na rovnakej stránke, a prišiel cez jednu, ktorá vyzerala ako mačky pyžamy. Jeho uskutočnenej spoločnosťou jsem nikdy neslyšela, ale zdá sa byť dosť dobrý, dodal k tomu, že má IDE aby môj prenos dát spoustu jednoduchšie. Krásná doske v otázke možno nájsť Tady Akékoľvek pripomienky alebo myslenie, ako si kúpiť sebe ničemu doske? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takmer všetky základné dosky teraz (stále ešte) majú IDE. V Lanparty dosiek sú naozaj docela pěkný, môj priateľ, ktorý dostal presnú palube skvelé vlastnosti, ako je integrované napájanie / reset tlačítka. Chcel by som zistiť, či majú niečo v P43 alebo P45 však lepší přetaktování.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Musel som si pre ďalšiu dosku DFI a zistil, všetci moji rozpočet, čo je škoda. Nejsem hľadáte zdvojnásobiť mojej hodiny rýchlosťou alebo čokoľvek, len sa asi 600MHz procesor, ktorý aj prevziať je ľahko vykonať na tejto doske? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| MOBO krátky na CPU, CPU doesnt krátke iné MOBO | dhonwenz | Procesory, základné dosky & RAM | 0 | 17. júna 2009 23:13 |
| Nové Mobo | xactly | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 12. marca 2008 09:41 |
| Nové Mobo, New OS? | MaxWilson | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 13. januára 2008 04:18 |
| Povedal som poter Mobo môj? | Polkigtry | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 8. január 2008 21:51 |
| MOBO, CPU názory prosím | BATNeo | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 29. november 2007 09:01 |
| Thread Tools | |
| |