![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Због чињенице рачунара компоненте листа сам ставити заједно за мој нови ПЦ чува мења због високе Божић продаја и ствари дешава распродан, моја матична плоча променила. Он је отишао распродан и ја тражили нови на истој уеб страници и онај који је дошао преко изгледао попут мачке пиџама. Његова компанија које никад нисам чуо, али чини се да је прилично добро, додао је на чињеницу да има ИДЕ порт макинг мој пренос података цео грозд лакше. Лијепом матичној плочи у питању може се пронаћи Овде Неке коментаре или пре него што сам мислио купити ја лично бескорисних матична плоча? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Готово сви матичним плочама сада (још) имају ИДЕ. Тхе Ланпарты заједнице заиста лепо лепо, мој је пријатељ да је добио тачне одбора, велика снага функција као што су интегрисани / ресет дугмета. Ја бих погледати ако имају нешто у П43 или П45 ипак, бољи оверцлоцк.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Имала сам хандсоме за други ДФИ матичне плоче и нађе их све узети мој прорачун над којима је штета. Им 'не желе двокреветне мој сат убрзава или ништа, само се о 600МХз процесор горе што сам учинио је лако претпоставити да је на броду? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| МОБО кратко на ЦПУ, ЦПУ се кратко друге МОБО | дхонуенз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 17. јуна 2009 23:13 |
| Нови Мобо | ксацтлы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 12 март 2008 09:41 |
| Нови Мобо, Неу ОС? | МаксУилсон | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 13 јануар 2008 04:18 |
| Јесте ли СРЈ мој Мобо? | Полкигтры | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 8 јануар 2008 21:51 |
| МОБО, ЦПУ мишљења молим | БАТНео | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 29 новембар 2007 09:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |