![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имах вграден компютър няколко месеца. Той бе текат Windows XP Home Edition, докато актуализиран Vista. Системата се завтече глобата, докато не инсталира друг Harddrive и друг Концертен на RAM. След инсталиране на обърнах на моя компютър и компютъра си работи, но не е начално зареждане или екрани. Аз опитах няколко монитори и прати ми видео-карта, за да бъде заменен още все още не е поправен проблема. Също така са опитвали изваждане новоизбрания инсталиран harddrive и RAM. Значи ли да дойда да се смята, че може да е дънната платка. Ако някой има някакви предложения, които ще бъдат много оценявам. Спецификациите: Дънната платка: Abit KN9 (не серия) Графична карта: ATI Radeon X1300Pro Две участия на RAM (две 512MB и една Концертен.) AMD Dual Core процесор 200Gig Harddrive и 500Gig Harddrive Vista Ultimate операционна система |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като mobo или евентуално PSU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво HDD си стартиране от?
| |||
| |||
| Съжалявам, бях се предположи, че компютърът ви не е дори и след ... Виждаш ли нещо на екрана, когато силата на това? |
|
| |||
| |||
| Когато започна да го екранът е черен, но всичко изглежда, че вървят добре. IE феновете, светлините и PSU изглежда добре, тъй като ние откъснат всички нови неща и някои други неща и Стил същия проблем. Също така се опита няколко други монитори. Ние изпращаме нашия дънната платка, която ще бъде определена утре, но всякакви други предложения, ще бъде много оценявам. благодарности |
|
| |||
| |||
| Бих опитайте смяна на дънната платка, ако тя не е да публикувате или да правят никакво издава сигнал. |
|
| |||
| |||
| Аз съм в моето изпращане mobo за подмяна, тъй като аз не разполагате с резервна г. около един часа. Благодарим ви за предложения. |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли, добър късмет. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Имам 20 Pin PSU и 24pin MOBO! Как да разрешите този проблем?! | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 2 | 13-ти октомври 2009 12:02 |
| PC няма да правя нещо ... Странно & Mobo Брой | deldrice | Общи Хардуер Чат | 4 | 28 Юли 2009 02:18 |
| MOBO кратко върху CPU, CPU doesn't кратък други MOBO | dhonwenz | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 17 Юни 2009 23:13 |
| Нови Mobo | xactly | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 12 Март 2008 09:41 |
| Нови Mobo, Нова OS? | MaxWilson | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 13 Jan 2008 04:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |