![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Musel jsem postavil počítač před několika měsíci. Byl spuštěn systém Windows XP Home Edition, dokud upgrade na Vista. Systém běžel pokutu až jsem nainstalovány další pevný disk a další Gig RAM. Po instalaci jsem se obrátil na mém PC a počítač sám spustí, ale není žádný boot nebo ložných obrazovkách. I vyzkoušelo několik monitorů a poslal moji grafickou kartu, v které mají být nahrazeny ještě stále nebyl opraven problém. Také se pokoušeli s ohledem na nově instalované pevný disk a operační paměti. Tak jsem přišel k přesvědčení, že by mohly být základní desky. Pokud některý má nějaké návrhy, které by byly velmi oceňována. Specs: Základní deska: Abit KN9 (ne série) Grafická karta: ATI Radeon X1300Pro Dva koncerty RAM (dvě 512mb a jeden Gig.) Duální procesor AMD 200Gig pevný disk a 500Gig pevný disk Operační systém Vista Ultimate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako mobo či případně PSU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co HDD jste zavádením z?
| |||
| |||
| Promiň, že jsem byl za předpokladu, že PC není ani po ... Vidíte něco na obrazovce, když je o moc? |
|
| |||
| |||
| When I start to je obrazovka černá, ale vše se zdá být spuštěn v pohodě. IE ventilátorů, osvětlení a PSU pokutu, protože se zdá být odpojeny všechny nové věci, a některé další věci a stále stejný problém. Také se pokusil několik dalších monitory. Jsme zasláním naší desce, která má být stanovena zítra, ale žádné další návrhy budou velice vítány. díky |
|
| |||
| |||
| Já bych zkusit swapování na desce, pokud není vysílání nebo při každém pípnutí. |
|
| |||
| |||
| I'm zaslání v mém mobo o výměnu, protože nemám náhradní jedna kterým kolem. Díky za vaše náměty. |
|
| |||
| |||
| Není zač, hodně štěstí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda! I Have a 20 Pin PSU a 24pin MOBO! Jak mohu tento problém opravit?! | cheesepuff | Obecné Hardware Chat | 2 | 13.října 2009 12:02 |
| PC Nebude ... dělat cokoliv Strange & Mobo Výtisk | deldrice | Obecné Hardware Chat | 4 | 28. červenec 2009 02:18 |
| MOBO krátký na CPU, CPU doesnt krátké jiné MOBO | dhonwenz | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 17. června 2009 23:13 |
| Nové Mobo | xactly | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 12. března 2008 09:41 |
| Nové Mobo, New OS? | MaxWilson | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 13. ledna 2008 04:18 |
| Thread Nástroje | |
| |