![]() |
|
| |||
| |||
| Είχα έναν υπολογιστή χτισμένη εδώ και αρκετούς μήνες. Το λειτουργικό σύστημα Windows XP Home Edition μέχρι αναβαθμιστεί σε Vista. Το σύστημα λειτούργησε πρόστιμο μέχρι να εγκατασταθεί ένα άλλο Σκληρό Δίσκο και άλλο Gig RAM. Μετά την εγκατάσταση θα ανοίγουν με τον υπολογιστή μου και του υπολογιστή λειτουργεί μόνη της αλλά δεν υπάρχει εκκίνησης ή φόρτωσης οθόνες. Έχω δοκιμάσει αρκετές οθόνες και μου έστειλε το βίντεο σε κάρτες και πρέπει να αντικατασταθούν ακόμη ακόμη δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Επίσης, προσπαθήσαμε να αφαιρεί τη νέα RAM και σκληρούς δίσκους. Έρχομαι λοιπόν να πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι η μητρική. Αν τυχόν έχει κανείς κάποια πρόταση που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Χαρακτηριστικά: Motherboard: Abit KN9 (δεν σειρά) Κάρτα γραφικών: ATI Radeon X1300Pro Δύο συναυλίες της μνήμης RAM (δύο 512MB και ένα Gig.) Dual Core επεξεργαστή AMD 200Gig Σκληρό Δίσκο και 500Gig Σκληρό Δίσκο Λειτουργικό Σύστημα Vista Ultimate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν mobo ή ενδεχομένως ένα PSU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HDD Ποια είναι η εκκίνηση από σας;
| |||
| |||
| Λυπάμαι που από την παραδοχή ότι ο υπολογιστής ακόμα και μετά δεν ... Βλέπετε τίποτα στην οθόνη, όταν είναι σε ισχύ; |
|
| |||
| |||
| Όταν θα αρχίσει η οθόνη είναι μαύρη, αλλά τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί καλά. IE τους ανεμιστήρες, φώτα, και το PSU φαίνεται από το πρόστιμο που θα αποσυνδεθεί όλα τα νέα πράγματα και κάποια άλλα πράγματα και Stil το ίδιο θέμα. Επίσης, προσπάθησε πολλές άλλες οθόνες. Είμαστε αποστολή μας μητρική πλακέτα που θα καθοριστεί αύριο, αλλά και κάθε άλλη πρόταση θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Είχα επιχειρήστε την εναλλαγή της μητρικής πλακέτας και αν δεν είναι απόσπαση ή την πραγματοποίηση κάθε μπιπ. |
|
| |||
| |||
| Είμαι σε αποστολή μου mobo για αντικατάσταση διότι δεν έχουν ανταλλακτικά για μία περίπου. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις σας. |
|
| |||
| |||
| Είσαι ευπρόσδεκτη, καλή τύχη. |