![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imao sam sagradio računalo pre nekoliko meseci. To je trčanje Windows XP Home Edition do nadogradnje na Vista. Sustav ran fino dok nisam instalira drugi harddrive i drugi harpun RAM-a. Nakon instalacije sam okrenuo na moj pc i računalo pokreće sama ali nema boot ili učitava ekranima. Pokušao sam nekoliko monitora i poslao moj video karticu u biti zamijenjeni ipak nije ispravljen problem. Također su pokušali uzeti novo instaliranih harddrive i RAM. Tako sam došao da vjerujem da bi matične ploče. Ako tko ima bilo kakve sugestije koje bi bilo mnogo poštovati. Specifikacije: Matične ploče: Abit KN9 (ne serija) Grafička kartica: ATI Radeon X1300Pro Dva nastupe RAM-a (dva 512MB i jedan harpun.) AMD Dual Core procesor 200Gig harddrive i 500Gig harddrive Vista Ultimate operativnog sustava |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao mobo ili možda PSU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koje su vam HDD booting from?
| |||
| |||
| Nažalost sam bio pod pretpostavkom da ni ne PC post ... Vidiš li išta na zaslonu kada je na vlast? |
|
| |||
| |||
| Kad sam to start ekranu je sve crno, ali čini se da je trčanje dobro. Odnosno navijača, svjetla i PSU se čini u redu jer mi prekinute sve nove stvari i neke druge stvari i stil isti problem. Također pokušao nekoliko drugih monitora. Mi smo naše matične ploče slanja biti fiksna, ali sutra sve druge prijedloge bi bilo mnogo poštovati. hvala |
|
| |||
| |||
| Dajte probajte trampljenje na matičnoj ploči i ako nije postavljanja ili stavljanje bilo kakvih beeps. |
|
| |||
| |||
| Ja sam u mojem slanja mobo za zamjenu jer JA dont 'imati jedan rezervni polaganje okolo. Hvala na prijedlozima. |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli, dobra sreća. |