![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már épül a számítógép több hónappal ezelőtt. Ez volt a Windows XP Home edition-ig korszerűsítik a Vista. A rendszer jól futott, míg nem egy beépített merevlemez és egy koncert RAM. Telepítése után fordultam on my pc és a számítógép is fut, de nincs boot vagy loading képernyőn. Nekem van próbált több monitor és küldött én videó kártya kell cserélni de még mindig nem javította ki a kérdésben. Is megpróbálták figyelembe az újonnan beépített merevlemez és RAM. Akkor jöttem elhinni lehetne az alaplapok. Ha valaki olyan javaslatokat, hogy ilyesmi ne forduljon elő. Specs: Alaplap: Abit KN9 (nem sorozat) Grafikus kártya: ATI Radeon X1300Pro Két koncert RAM (két 512 MB és egy koncert.) AMD Dual Core processzor 200Gig merevlemez és 500Gig merevlemez Vista Ultimate operációs rendszer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint mobo vagy esetleg a tápegység.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| What are you HDD indításkor?
| |||
| |||
| Sajnos én voltam, azt feltételezve, hogy a számítógép nem is post ... Nem lát semmit a képernyőn, amikor a hatalom? |
|
| |||
| |||
| Mikor kezded a képernyő fekete, de minden úgy tűnik, hogy működik jól. Azaz a rajongók, fények, és a tápegység jól látszik, hiszen megszakad az új dolgok, és néhány más dolog, és stil ugyanazon kérdés. Is próbált több más monitorok. Mi vagyunk mi küldő alaplap kell meghatározni a holnap, de más javaslatokat lenne nagyon méltányol. köszönöm |
|
| |||
| |||
| I'd try swapping az alaplapot, ha nem kiküldetés, illetve bármilyen sípol. |
|
| |||
| |||
| Én küldése én mobo a csere, mivel nincs tartalék egy tojásrakási körül. Köszönjük javaslatait. |
|
| |||
| |||
| Szívesen, sok szerencsét. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Nekem van egy 20 Pin PSU és egy 24PIN MOBO! Hogyan javíthatom ezt a kérdést? | cheesepuff | Általános fémáru Chat | 2 | Október 13, 2009 12:02 |
| PC Nem csináltam semmit ... & Strange Mobo kiadás | deldrice | Általános fémáru Chat | 4 | 28. július 2009 02:18 |
| MOBO rövid CPU, CPU doesnt rövid más MOBO | dhonwenz | Processzorok, alaplapok és RAM | 0 | 17. június 2009 23:13 |
| Új Mobo | xactly | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 12. március 2008 09:41 |
| Új Mobo, új operációs rendszer? | MaxWilson | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 13. január 2008 04:18 |
| Téma eszközök | |
| |