![]() |
|
| |||
| |||
| היה לי במחשב הקים לפני מספר חודשים. זה היה עם מערכת הפעלה Windows XP Home Edition עד לשדרג ל Vista. המערכת בסדר רץ עד התקנתי אחר Harddrive ועוד חלטורה של זיכרון RAM. לאחר התקנת הסתובבתי על המחשב שלי ואת המחשב עצמו פועל אך אין האתחול או טעינת המסכים. ניסיתי כמה צגים ושלח את כרטיס המסך על מנת להיות מוחלף אך עדיין לא תוקנה הבעיה. גם ניסו לקחת את החדש מותקן harddrive ו-RAM. אז אני בא כדי להאמין שזה יכול להיות לוח האם. אם כל אחד יש כל הצעה זה יהיה מאוד מוערך. מפרט: לוח האם: Abit KN9 (לא סדרה) כרטיס מסך: ATI RADEON X1300Pro Gigs שני של זיכרון RAM (שני 512MB ואחד חלטורה.) מעבד AMD Dual Core 200Gig Harddrive ו 500Gig Harddrive מערכת הפעלה Vista Ultimate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו mobo PSU או אולי א.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה HDD אתה באתחול מ?
| |||
| |||
| סליחה שאני בהנחה כי המחשב אינו אפילו לכתוב ... אתה רואה משהו על המסך כאשר כוח זה? |
|
| |||
| |||
| כאשר אני מתחיל את זה מסך שחור אבל הכל נראה בסדר לפעול. כלומר מעריצים, האורות, ואת PSU נראה בסדר היום, מנותק מכל דברים חדשים ועוד כמה דברים אחרים ו stil באותה הבעיה. כמו כן ניסו כמה צגים. אנחנו שולחים את לוח האם כדי להיות קבוע מחר אבל כל ההצעות האחרות יהיה מאוד מוערך. תודה |
|
| |||
| |||
| אני רוצה לנסות להחליף את לוח האם, אם הוא לא שולח או לבצע כל beeps. |
|
| |||
| |||
| אני שולח את mobo עבור החלפת מאז אין לי חילוף אחד שוכב מסביב. תודה על הצעות. |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן, בהצלחה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! יש לי 20 פין PSU וכן MOBO 24pin! כיצד ניתן לפתור בעיה זו?! | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 13 אוקטובר 2009 12:02 |
| המחשב לא לעשות כלום ... מוזר & Mobo גליון | deldrice | כללי חומרה צ 'אט | 4 | -28 יולי 2009 02:18 |
| MOBO קצר על CPU, CPU doesn't קצר אחר MOBO | dhonwenz | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | -17 יוני 2009 23:13 |
| חדש Mobo | xactly | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 12th מרץ 2008 09:41 |
| Mobo חדשה, מערכת הפעלה חדשה? | MaxWilson | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 13 ינואר 2008 04:18 |
| שרשרת כלים | |
| |