![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turėjau pastatytas kompiuteris kelių mėnesių senumo. Buvo Windows XP Home Edition, kol paaukštintas Vista. Sistemos tęsėsi bauda iki Įdiegiau kitą diską, o kitas RAM koncertai. Įdiegus Pasuku į mano kompiuterį ir pats kompiuteris veikia, bet nėra mediniai krovimo ekranus. Mėginau kelis monitorius ir nusiuntė mano vaizdo kortelės, kurias reikia pakeisti kol kas dar nėra ištaisyti problemą. Taip pat bandėme išgabenimas naujai įrengti kietajame diske ir RAM. Taigi, aš atėjau, kad manau, kad gali būti pagrindinė plokštė. Jei kas nors turi kokių nors pasiūlymų, kad būtų labai dėkingi. Specifikacijos: Pagrindinė plokštė: Abit KN9 (ne serijoje) Graphics Card: ATI Radeon X1300Pro Du koncertai RAM (dvi 512 ir viena GIG). AMD Dual Core Processor 200Gig diską ir 500Gig HARDDRIVE Vista Ultimate "operacinės sistemos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti MOBO arba galbūt PSU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas HDD esate atsisiuntimas iš?
| |||
| |||
| Atsiprašome buvau darant prielaidą, kad kompiuteryje nėra net po ... Ar matote ką nors į ekraną, kai galia jo? |
|
| |||
| |||
| Paleidus jis rodomas juodas ekranas, bet viskas atrodo, veikia puikiai. IE gerbėjų, žibintų, ir PSU atrodo gerai, nes mes atjungti visus naujus įrenginius ir kai kurių kitų dalykų ir stil pačiu klausimu. Pat bandė ir keletas kitų stebėtojų. Mes siunčiame mūsų plokštė turi būti nustatytas rytoj, tačiau bet kitus pasiūlymus turėtų būti labai dėkingi. ačiū |
|
| |||
| |||
| Norėčiau išbandyti Swapping plokštę, jei ji nėra komandiruotės ar atliekant bet kokius pypteli. |
|
| |||
| |||
| Aš siuntimas mano MOBO už pakeitimą, nes aš neturiu atsarginių viena d. aplink. Ačiū už jūsų pasiūlymus. |
|
| |||
| |||
| You're welcome, good luck. |