![]() |
|
| |||
| |||
| Man bija uzbūvēta dators pirms vairākiem mēnešiem. Tas bija Windows XP Home Edition, kamēr jaunināšanas uz Vista. Versija darbojās naudas sods līdz es uzstādītas citu Harddrive un cita Gig RAM. Pēc uzstādīšanas es ieslēgt datoru un dators pats darbojas, bet nav boot vai kravas ekrāniem. Esmu mēģinājis vairākas monitori un nosūtīja manu video karti, jāaizstāj ar vēl joprojām nav novērsts jautājums. Arī mēģināja veikt no jauna uzstādīto Harddrive un RAM. Tāpēc es ar uzskatu, ka tas varētu būt Motherboard. Ja kāds ir kādi ieteikumi, kas būtu ļoti appreciated. Specifikācija: Motherboard: ABIT KN9 (ne sērijas) Graphics Card: ATI Radeon X1300Pro Divi koncerti ar (divas 512MB RAM un viens Gig.) AMD Dual Core Processor 200Gig Harddrive un 500Gig Harddrive Vista Ultimate Operating System |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās MOBO vai, iespējams, PSU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko HDD jūs booting from?
| |||
| |||
| Žēl man bija, pieņemot, ka dators pat nav pēc ... Vai jūs redzat kaut ko uz ekrāna, kad ietekme ir on? |
|
| |||
| |||
| Kad es sāku tā ekrāns ir melns, bet viss, šķiet, darbojas labi. IE fani, gaismas un PSU liekas naudas sodu, jo mēs atvieno visu jauno sīkumi un dažas citas lietas un stil pašu jautājumu. Arī mēģinājusi vairākas citas monitoriem. Mēs nosūtām mūsu mātesplati jānosaka rīt, taču jebkura citus ieteikumus, būtu ļoti appreciated. pateicība |
|
| |||
| |||
| Es gribētu izmēģināt pārnešana mātesplate, ja tas nav nosūtīšanas vai veikt jebkādu pīkstieni. |
|
| |||
| |||
| Es esmu sūtīšanu manā MOBO uz nomaiņu, jo man nav rezerves vienu ko apkārt. Paldies par jūsu ieteikumiem. |
|
| |||
| |||
| You're welcome, labu veiksmi. |