![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I zbudował komputer kilka miesięcy temu. To był zainstalowany system Windows XP Home Edition do uaktualniony do Vista. System prowadził grzywny aż zainstalowany inny dysków twardych i innego Gig RAM. Po zainstalowaniu i włączeniu komputera i komputer się uruchamia, ale nie ma rozruchu lub załadunku ekranach. Mam wypróbowany kilka monitorów i wysłanych w mojej karty graficznej, które zostaną utrzymane jeszcze wciąż nie sprostowaną problemu. Również próbowali wykupujące nowo zainstalowanych dysków twardych i pamięci RAM. Więc ja przychodzę, aby sądzić, może być płyta główna. Jeżeli ktoś ma jakieś sugestie, że byłoby znacznie docenione. Specyfikacja: Płyta główna: Abit KN9 (nie serie) Karta graficzna: ATI Radeon X1300Pro Dwa koncerty RAM (dwa 512MB i jeden Gig.) AMD Dual Core Processor 200Gig dysków twardych i dysków twardych 500Gig Vista Ultimate System operacyjny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like Mobo lub ewentualnie PSU.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co HDD jesteś z uruchomieniem?
| |||
| |||
| Niestety byłem przy założeniu, że PC nie nawet po ... Czy widzisz coś na ekranie, kiedy to na mocy? |
|
| |||
| |||
| Kiedy zacząć to ekran jest czarny, ale wszystko wydaje się być uruchomiony grzywny. IE fanów, świateł i PSU wydaje grzywny odłączony od nas wszystkich nowych rzeczy i kilka innych rzeczy i Stil tej samej kwestii. Próbował także kilka innych monitorów. Jesteśmy wysyłania naszych płyt głównych, które mają być ustalone jutro, ale wszelkie inne sugestie byłoby greatly appreciated. dzięki |
|
| |||
| |||
| I'd try wymiany płyty głównej, jeśli nie jest delegowania lub podejmowania jakichkolwiek sygnały. |
|
| |||
| |||
| I'm wysyłając w mojej Mobo do zastąpienia, ponieważ nie mam darować r. okolice. Dziękujemy za sugestie. |
|
| |||
| |||
| You're welcome, good luck. |