![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имао сам саградио рачунар пре неколико месеци. То је трчање Уиндоуси КСП Хоме Едитион до надоградње на Виста. Систем еарлы фино док нисам инсталира други харддриве и други харпун РАМ-а. Након инсталације сам окренуо на мој пц и рачунар покреће сама али нема боот или итава екранима. Покушао сам неколико монитора и послао мој видео картицу у бити замењени ипак није исправљен проблем. Такође су покушали узети ново инсталираних харддриве и РАМ. Тако сам дошао да верујем да би матичне плоче. Ако ко има било какве сугестије које би било много поштовати. Спецификације: Матичне плоче: Абит КН9 (не серија) Графичка картица: АТИ Радеон Кс1300Про Два наступе РАМ-а (два 512МБ и један харпун.) АМД Дуал Цоре процесор 200Гиг харддриве и 500Гиг харддриве Виста Ултимате оперативног система |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као мобо или можда псу.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које су вам ХДД боотинг фром?
| |||
| |||
| Нажалост сам био под претпоставком да ни не ПЦ пост ... Видиш ли ишта на екрану када је на власт? |
|
| |||
| |||
| Кад сам то старт екрану је све црно, али чини се да је трчање добро. Односно навијача, светла и псу се чини у реду јер ми прекинуте све нове ствари и неке друге ствари и стил исти проблем. Такође покушао неколико других монитора. Ми смо наше матичне плоче слања бити фиксна, али сутра све друге предлоге би било много поштовати. хвала |
|
| |||
| |||
| Дајте пробајте трампљење на матичној плочи и ако није постављања или стављање било каквих беепс. |
|
| |||
| |||
| Ја сам у мом слања мобо за замену јер ЈА донт 'имати један резервни полагање около. Хвала на предлозима. |
|
| |||
| |||
| Ви сте добродошли, добра срећа. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ! Имам 20 пин и 24пин ХДД МОБО! Како да бисте решили овај проблем? | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 13 Окт 2009 12:02 |
| ПЦ неће учинити ништа ... & Чудне Мобо Иссуе | делдрице | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 28. јула 2009 02:18 |
| МОБО кратко на ЦПУ, ЦПУ се кратко друге МОБО | дхонуенз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 17. јуна 2009 23:13 |
| Нови Мобо | ксацтлы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 12 март 2008 09:41 |
| Нови Мобо, Неу ОС? | МаксУилсон | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 13 јануар 2008 04:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |