![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був побудований комп'ютер кілька місяців тому. Саме під управлінням Windows XP Home Edition, поки оновлені до Vista. Система РАН штрафу доки не встановлено іншого жорстким диском і другий гігабайт оперативної пам'яті. Після установки я ввімкнув свій комп'ютер і сам комп'ютер працює, але немає завантаження або завантаження. Я намагався кілька моніторів і направив моє відео карти буде замінений ще до сих пір не виправлена проблема. Також намагалися виймаючи знову встановленого жорсткого диска і оперативної пам'яті. І я повірив він може бути платі. Якщо хто має будь-які пропозиції, що буде прийнята з вдячністю. Характеристики: Материнська плата: Abit KN9 (а не серія) Відеокарта: ATI Radeon X1300Pro Двома гігабайтами оперативної пам'яті (два 512MB і одного концерту.) AMD Dual Core Processor 200Gig жорстким диском і 500Gig Harddrive Vista Ultimate Операційна система |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже плат або, можливо, блок живлення.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Який HDD ви завантаження з?
| |||
| |||
| На жаль я припускав, що комп'ютер навіть не пост ... Бачите що-небудь на екрані, якщо включити його? |
|
| |||
| |||
| Коли я почала його екран стає чорним, але все начебто працює прекрасно. Тобто вентилятори, ліхтарі, блок живлення і начебто працює чудово, оскільки ми відключили всі нові речі і деякі інші речі і стиль цього ж питання. Також спробував кілька інших спостерігачів. Ми посилаємо нашого плати буде фіксована завтра, а будь-які інші пропозиції, буде прийнята з вдячністю. спасибо |
|
| |||
| |||
| Я б спробуйте замінити материнську плату, якщо вона не публікуючи або внесення будь-яких звукових сигнали. |
|
| |||
| |||
| Посилаю в моєму плат на заміну, так як я не одна запасна прокладка навколо. Дякуємо за ваші пропозиції. |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо, удачі. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! У мене є 20-контактний роз'єм блоку живлення і 24PIN MOBO! Як мені виправити цю проблему?! | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 2 | 13 жовтня 2009 12:02 |
| ПК не робити нічого ... & Strange випуск Mobo | deldrice | Генеральний обладнання чат | 4 | 28 липня 2009 02:18 |
| MOBO короткий на процесор, процесор doesn't короткий інші MOBO | dhonwenz | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 17 червня 2009 23:13 |
| Нові Mobo | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 12 березня 2008 09:41 |
| Нові Mobo, Нова ОС? | MaxWilson | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 13 січня 2008 04:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |