по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

MOBO кратко върху CPU, CPU doesn't кратък други MOBO

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2009 г., 23:13
Новите държави Група

Default MOBO кратко върху CPU, CPU doesn't кратък други MOBO

Добре, ще го контролира experiements да намери мой проблем
Открих, че ми q8200 отбелязва ми дънната тичам за около 2 секунди, както и определяне на власт

(Аз съм движение на дънната платка на staticless чантата по голите минимум)

Опитвам друга CPU и doesn't Кратко.

Сложих на CPU, че shorted на дънната платка в друга дънна платка, и то doesn't причина кратко, така че сега аз съм напълно cofused,

И така си помислих, че е CMOS, но аз ги възстановите от джъмпърен и нищо, аз също изключени батерията и я поставете обратно и проблемът продължава, знам дънната платка работи, защото тя е в другия ми компютър, който просто doesn't искат да работят с друг компютри процесор, аз действително нужда някой помагам 0,0
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
1 Дълги Звук и 8 Кратко знака Сигнал (Имате нужда от помощ): "( blubla Графика на карти & Монитори 9 1-во Aug 2009 10:08
Нова машина ботуши, но след нулиране няма да публикувате (1 дълги, къси 1) Scottuk Общи Хардуер Чат 1 13 Юни 2009 14:15
Имам борда така направих кратък филм. А, Im, че някои хора ще се хареса. cheesepuff Мултимедия & Codecs 4 27 Дек 2008 16:15
Къса подстрижка към "Устройство мениджър" ashmehta Windows операционни системи 6 20 Август, 2008 14:49
С няколко килограма Кратко От новия ми Alienware! KanoakaVirus Общи Хардуер Чат 14 8 август 2008 08:01
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc