![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, ще го контролира experiements да намери мой проблем Открих, че ми q8200 отбелязва ми дънната тичам за около 2 секунди, както и определяне на власт (Аз съм движение на дънната платка на staticless чантата по голите минимум) Опитвам друга CPU и doesn't Кратко. Сложих на CPU, че shorted на дънната платка в друга дънна платка, и то doesn't причина кратко, така че сега аз съм напълно cofused, И така си помислих, че е CMOS, но аз ги възстановите от джъмпърен и нищо, аз също изключени батерията и я поставете обратно и проблемът продължава, знам дънната платка работи, защото тя е в другия ми компютър, който просто doesn't искат да работят с друг компютри процесор, аз действително нужда някой помагам 0,0 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 1 Дълги Звук и 8 Кратко знака Сигнал (Имате нужда от помощ): "( | blubla | Графика на карти & Монитори | 9 | 1-во Aug 2009 10:08 |
| Нова машина ботуши, но след нулиране няма да публикувате (1 дълги, къси 1) | Scottuk | Общи Хардуер Чат | 1 | 13 Юни 2009 14:15 |
| Имам борда така направих кратък филм. А, Im, че някои хора ще се хареса. | cheesepuff | Мултимедия & Codecs | 4 | 27 Дек 2008 16:15 |
| Къса подстрижка към "Устройство мениджър" | ashmehta | Windows операционни системи | 6 | 20 Август, 2008 14:49 |
| С няколко килограма Кратко От новия ми Alienware! | KanoakaVirus | Общи Хардуер Чат | 14 | 8 август 2008 08:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |