manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

MOBO kratko na CPU, CPU se kratko druge MOBO

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 23:13
Novi član grupe

Default MOBO kratko na CPU, CPU se kratko druge MOBO

Ok, ja sam kontrolira experiements naći moj problem
Otkrio sam da je moj q8200 je svojoj matičnoj ploči trčanje za oko 2 sekunde, i moć down

(Ja sam trčanje na matičnoj ploči staticless jastuka na goli minimum)

JA probati neku drugu i to se CPU Short.

Stavio sam da CPU kratak matične ploče u drugu matičnu ploču, a to se uzrokovati kratki, tako da sam sada potpuno cofused,

Pa sam mislio to je bio CMOS, ali i vratiti ih na jumper i ništa, ja također UNPLUGGED bateriju i stavio ga natrag i problem nastavi, znam matična ploča funkcionira jer je u moje druge računalo koje se samo žele da rade s drugim računalima na procesoru, JA stvarno potreba neki pomoć 0,0
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
1 dugi bip i 8 Kratak Beeps (Need Help): '( blubla Graphics Cards & Monitors 9 1. kolovoz 2009 10:08
Novi stroj za čizme, ali nakon ponovno neće post (1 dugi, kratki 1) Scottuk General Hardware Chat 1 13. lipnja 2009 14:15
Imam odbora pa sam napravio kratki film. Eh, neki ljudi im sigurno će se svidjeti. cheesepuff Multimedija i kodeci 4 27. prosinac 2008 16:15
Kratki rez na "Device Manager" ashmehta Windows Operating Systems 6 20. kolovoz 2008 14:49
Nekoliko funti nedostaje moj novi Alienware! KanoakaVirus General Hardware Chat 14 8. kolovoz 2008 08:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.