![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, ja sam kontrolira experiements naći moj problem Otkrio sam da je moj q8200 je svojoj matičnoj ploči trčanje za oko 2 sekunde, i moć down (Ja sam trčanje na matičnoj ploči staticless jastuka na goli minimum) JA probati neku drugu i to se CPU Short. Stavio sam da CPU kratak matične ploče u drugu matičnu ploču, a to se uzrokovati kratki, tako da sam sada potpuno cofused, Pa sam mislio to je bio CMOS, ali i vratiti ih na jumper i ništa, ja također UNPLUGGED bateriju i stavio ga natrag i problem nastavi, znam matična ploča funkcionira jer je u moje druge računalo koje se samo žele da rade s drugim računalima na procesoru, JA stvarno potreba neki pomoć 0,0 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 1 dugi bip i 8 Kratak Beeps (Need Help): '( | blubla | Graphics Cards & Monitors | 9 | 1. kolovoz 2009 10:08 |
| Novi stroj za čizme, ali nakon ponovno neće post (1 dugi, kratki 1) | Scottuk | General Hardware Chat | 1 | 13. lipnja 2009 14:15 |
| Imam odbora pa sam napravio kratki film. Eh, neki ljudi im sigurno će se svidjeti. | cheesepuff | Multimedija i kodeci | 4 | 27. prosinac 2008 16:15 |
| Kratki rez na "Device Manager" | ashmehta | Windows Operating Systems | 6 | 20. kolovoz 2008 14:49 |
| Nekoliko funti nedostaje moj novi Alienware! | KanoakaVirus | General Hardware Chat | 14 | 8. kolovoz 2008 08:01 |
| Thread Tools | |
| |