rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

Mobo krótko na procesor, procesor doesnt krótkim innych Mobo

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 23:13
Nowe państwa grupy

Default Mobo krótko na procesor, procesor doesnt krótkim innych Mobo

Ok, I did experiements kontrolowane znaleźć mój problem
I stwierdził, że mój q8200 jest uczynienie mojej płyty głównej trwać około 2 sekund, a moc w dół

(I am działa na płycie głównej staticless worka na absolutne minimum)

Staram innego procesora i doesnt Krótki.

Umieścić shorted cpu, że płyta główna do innej płyty głównej, a to powoduje doesnt krótki, więc teraz jestem całkowicie cofused,

Tak myślałem było WOR, ale i je zresetować przez skoczka i nic, i także odłączony baterii i umieść go z powrotem i problem nie ustąpi, Wiem, że płyta działa, ponieważ to było w moim innym komputerze po prostu nie robi, że chcesz pracować komputery z procesorem innym, ja naprawdę potrzebuje pomocy 0,0
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.