menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

MOBO krátky na CPU, CPU doesnt krátke iné MOBO

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 23:13
Nový člen skupiny

Default MOBO krátky na CPU, CPU doesnt krátke iné MOBO

Ok, som kontrolovaný experiements nájsť môj problém
Zistil som, že moje q8200 dosahuje mojej doske plynúť po dobu asi 2 sekundy, a moc si

(I am Beh na doske o staticless vak na úplné minimum)

Zkusím iný CPU a doesnt Krátky.

I dal cpu, že zkratovaným dosky do inej základnej doske, a to doesnt spôsobiť krátkodobé, tak teď jsem úplně cofused,

Tak jsem myslela, že to bol CMOS, ale aj reset im jumperu a nič, aj také Unplugged batériu a dajte ju späť a problém pretrváva, viem, že doska funguje, pretože to bolo v mojej ostatné počítače, ktoré sa práve doesnt chcú pracovať počítačoch s iným procesorom, i opravdu potřebuju pomoct 0,0
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
1 dlhé pípnutie a 8 krátkych pípnutí (Need Help): '( blubla Graphics Cards & Monitory 9 1. augusta 2009 10:08
Nový stroj topánky, ale po resetu nebude post (1 dlhé, 1 krátke) Scottuk Všeobecné Hardware Chat 1 13 júna 2009 14:15
Mám palube, tak som urobil krátky film. Eh, im istí niektorým ľuďom bude páčiť. cheesepuff Multimedia & Kodeky 4 27. decembra 2008 16:15
Skratka pre "Device Manager" ashmehta Operačné systémy Windows 6 20. August 2008 14:49
Pár krátkych Pounds Of My Novší Alienware! KanoakaVirus Všeobecné Hardware Chat 14 8. augusta 2008 08:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.