![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, som kontrolovaný experiements nájsť môj problém Zistil som, že moje q8200 dosahuje mojej doske plynúť po dobu asi 2 sekundy, a moc si (I am Beh na doske o staticless vak na úplné minimum) Zkusím iný CPU a doesnt Krátky. I dal cpu, že zkratovaným dosky do inej základnej doske, a to doesnt spôsobiť krátkodobé, tak teď jsem úplně cofused, Tak jsem myslela, že to bol CMOS, ale aj reset im jumperu a nič, aj také Unplugged batériu a dajte ju späť a problém pretrváva, viem, že doska funguje, pretože to bolo v mojej ostatné počítače, ktoré sa práve doesnt chcú pracovať počítačoch s iným procesorom, i opravdu potřebuju pomoct 0,0 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 1 dlhé pípnutie a 8 krátkych pípnutí (Need Help): '( | blubla | Graphics Cards & Monitory | 9 | 1. augusta 2009 10:08 |
| Nový stroj topánky, ale po resetu nebude post (1 dlhé, 1 krátke) | Scottuk | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 13 júna 2009 14:15 |
| Mám palube, tak som urobil krátky film. Eh, im istí niektorým ľuďom bude páčiť. | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 4 | 27. decembra 2008 16:15 |
| Skratka pre "Device Manager" | ashmehta | Operačné systémy Windows | 6 | 20. August 2008 14:49 |
| Pár krátkych Pounds Of My Novší Alienware! | KanoakaVirus | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 8. augusta 2008 08:01 |
| Thread Tools | |
| |