мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

МОБО кратко на ЦПУ, ЦПУ се кратко друге МОБО

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 23:13
Нови члан групе

Default МОБО кратко на ЦПУ, ЦПУ се кратко друге МОБО

Ок, ја сам контролише експериементс наћи мој проблем
Открио сам да је мој к8200 је својој матичној плочи трчање за око 2 секунде, и моћ доун

(Ја сам трчање на матичној плочи статицлесс јастука на голи минимум)

ЈА пробати неку другу и то се ЦПУ Схорт.

Ставио сам да ЦПУ кратак матичне плоче у другу матичну плочу, а то се узроковати кратки, тако да сам сада потпуно цофусед,

Па сам мислио то је био ЦМОС, али и вратити их на јумпер и ништа, ја такође УНПЛУГГЕД батерију и ставио га назад и проблем настави, знам матична плоча функционише јер је у моје друге рачунар које се само желе да раде са другим рачунарима на процесору, ЈА стварно потреба некакав помоћ 0,0
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
1 дуги бип и 8 Кратак Беепс (Неед Хелп): '( блубла Грапхицс Цардс & Мониторс 9 1 аугуст 2009 10:08
Нови машина за чизме, али после поново неће пост (1 дуги, кратки 1) Сцоттук Генерал Хардуаре Цхат 1 13. јуна 2009 14:15
Имам одбора па сам направио кратки филм. Ех, неки људи им сигурно ће се свидети. цхеесепуфф Мултимедија и кодеци 4 27 децембар 2008 16:15
Кратки рез на "Девице Манагер" асхмехта Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 20 аугуст 2008 14:49
Неколико фунти недостаје мој нови Алиенуаре! КаноакаВирус Генерал Хардуаре Цхат 14 8 аугуст 2008 08:01
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц