менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

MOBO короткий на процесор, процесор doesn't короткий інші MOBO

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 23:13
Нові члени групи

Default MOBO короткий на процесор, процесор doesn't короткий інші MOBO

Гаразд, я контрольованої experiements знайти мою проблему
Я виявив, що мій Q8200 робить моя материнська плата триватиме близько 2 секунд, і Power Down

(Я йду на материнській платі staticless мішок на мінімум)

Я намагаюся іншого процесора і його doesn't Резюме.

Я поставив процесора, материнської плати замкнутий у материнську одним, і doesn't викликати коротке, так що тепер я абсолютно cofused,

Так я думав, це була CMOS, але скинути їх, перемички і нічого, я теж Unplugged батарею і покласти його назад, і проблема не вирішена, я знаю, що материнська плата працює, тому що це було в моєму інший комп'ютер, який просто не хоче працювати з іншого процесор комп'ютера, я дійсно потрібна допомога 0,0
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
1 довгий сигнал і 8 коротких гудків (Потрібна допомога): '( blubla Графічні карти & Монітори 9 1 серпня 2009 10:08
Нова машина завантажується, але після скидання не буде Post (1 довгий, 1 короткий) Scottuk Генеральний обладнання чат 1 13 червня 2009 14:15
Я отримав рада тому я зробив короткометражний фільм. Ех, їм впевнена, що багато людей це подобається. cheesepuff Мультимедіа & кодеки 4 27 грудня 2008 16:15
Найкоротший шлях до "Диспетчер пристроїв" ashmehta Операційні системи Windows 6 20 серпня 2008 14:49
Кілька фунтів Резюме моїх нових Alienware! KanoakaVirus Генеральний обладнання чат 14 8 серпня 2008 08:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.