![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я контрольованої experiements знайти мою проблему Я виявив, що мій Q8200 робить моя материнська плата триватиме близько 2 секунд, і Power Down (Я йду на материнській платі staticless мішок на мінімум) Я намагаюся іншого процесора і його doesn't Резюме. Я поставив процесора, материнської плати замкнутий у материнську одним, і doesn't викликати коротке, так що тепер я абсолютно cofused, Так я думав, це була CMOS, але скинути їх, перемички і нічого, я теж Unplugged батарею і покласти його назад, і проблема не вирішена, я знаю, що материнська плата працює, тому що це було в моєму інший комп'ютер, який просто не хоче працювати з іншого процесор комп'ютера, я дійсно потрібна допомога 0,0 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1 довгий сигнал і 8 коротких гудків (Потрібна допомога): '( | blubla | Графічні карти & Монітори | 9 | 1 серпня 2009 10:08 |
| Нова машина завантажується, але після скидання не буде Post (1 довгий, 1 короткий) | Scottuk | Генеральний обладнання чат | 1 | 13 червня 2009 14:15 |
| Я отримав рада тому я зробив короткометражний фільм. Ех, їм впевнена, що багато людей це подобається. | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 4 | 27 грудня 2008 16:15 |
| Найкоротший шлях до "Диспетчер пристроїв" | ashmehta | Операційні системи Windows | 6 | 20 серпня 2008 14:49 |
| Кілька фунтів Резюме моїх нових Alienware! | KanoakaVirus | Генеральний обладнання чат | 14 | 8 серпня 2008 08:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |