по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Още Temp опасения относно Q9550

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 октомври 2008, 14:26
Член Група

Default Още Temp опасения относно Q9550

Здравейте момчета, аз просто изгради нов компютър и аз просто мислех от синята че Бих провери температурата и изглежда като съм вървят много горещо.

Свалих на недвижими Temp Нови и това е, което аз добивам ...

CORE ТЕМП
80 71 72 65

Бих публикувате параван сачми, но аз наистина не знам как да.

Но всякакви предложения за това какво може да се става лошо?

Аз съм ръководещо EVGA 780 SLI дънни платки и EVGA 9800 GTX + видео карта.
На процесора е Intel Quad Q9550.

Всяко Помощ ще бъде много оценявам.
Old 8 октомври 2008, 14:30
Член Група

По начина, по който тези време, публикувани по-горе, са под нормалното използване стрес.
В идеални, температура hovers около средата на 60-те години.
Old 8 октомври 2008, 14:33
Номер на групата

Препоръчвам Ви да направите нова тема, за вашето по-вероятно да получите зрителите.

Дори и така: Какво охладител имате ли? са тези температури бездейства температури?
Също така на проверка, са тези време по Фаренхайт или по Целзий?

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 8 октомври 2008, 14:43
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от thingie2 View Post
Препоръчвам Ви да направите нова тема, за вашето по-вероятно да получите зрителите.

Дори и така: Какво охладител имате ли? са тези температури бездейства температури?
Също така на проверка, са тези време по Фаренхайт или по Целзий?

Не, те не са идеална температура. Те са по малко стрес.
Те са по Целзий.
Cooler, ами имам Coolmax захранване, и аз имаме NXNT въздушния поток Кинг случай. Случаят е 2 приема на феновете в предната част, един от страна на случая, една на гърба на случая и 2 за върха. Една от 2 на върха не работи. Видео карта има собствен фен и на процесора има фабричен радиатор на него. Аз го сложите малко термична паста преди залепване на фен на него.
Old 8 октомври 2008, 14:45
Администратор Група

Преместен на нов, собствен конец.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 октомври 2008, 14:53
Член Група

Благодарение Дейв
Old 8 октомври 2008, 15:11
Номер на групата

Основният проблем тук е радиатор Фен имате, тъй като запасите Intel охладител е доста лошо (всички запаси са охладители), така моята препоръка е да се получават след пазар охладител за нея, предполагам, както Споменахте за пускане някои термична паста пред прилагането на радиатор, знаеш как да го махна и да се замени с друг такъв? Ако не можете, системата ще бъде доста хладни, ако получа CPU охладител като това, И то не е много скъпо, така че лично аз мисля, това е си заслужава.
Old 8 октомври 2008, 15:19
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от thingie2 View Post
Основният проблем тук е радиатор Фен имате, тъй като запасите Intel охладител е доста лошо (всички запаси са охладители), така моята препоръка е да се получават след пазар охладител за нея, предполагам, както Споменахте за пускане някои термична паста пред прилагането на радиатор, знаеш как да го махна и да се замени с друг такъв? Ако не можете, системата ще бъде доста хладни, ако получа CPU охладител като това, И то не е много скъпо, така че лично аз мисля, това е си заслужава.
Ей Thingie, благодаря за инфо. Ще трябва да търсите в охладители. И не, аз не знам как да се предприемат паста Изключено. Ако си купя охладител, ще имам нужда да се купуват по-термична паста? Аз нямам никакъв повече откакто привлечени тръбата от брат ми, когато той беше в града.
Old 8 октомври 2008, 15:33
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Новият Guy View Post
Здравейте момчета, аз просто изгради нов компютър и аз просто мислех от синята че Бих провери температурата и изглежда като съм вървят много горещо.

Свалих на недвижими Temp Нови и това е, което аз добивам ...

CORE ТЕМП
80 71 72 65

Бих публикувате параван сачми, но аз наистина не знам как да.

Но всякакви предложения за това какво може да се става лошо?

Аз съм ръководещо EVGA 780 SLI дънни платки и EVGA 9800 GTX + видео карта.
На процесора е Intel Quad Q9550.

Всяко Помощ ще бъде много оценявам.
Вашата основна 3 температура изглежда начин ниски в сравнение с останалите три, е възможно, че това е сензор е дефектен? Знаете ли стартирате тест датчици част от тази програма? Другите температури WAY изглеждат високи, Q9450 ми казва да не го изпълним над 70. Аз също имат 790i Ultra. Нека да проверят какви Intel казва за Q9550, но това изглежда прекалено горещо.
Old 8 октомври 2008, 15:46
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Новият Guy View Post
Ей Thingie, благодаря за инфо. Ще трябва да търсите в охладители. И не, аз не знам как да се предприемат паста Изключено. Ако си купя охладител, ще имам нужда да се купуват по-термична паста? Аз нямам никакъв повече откакто привлечени тръбата от брат ми, когато той беше в града.
Да, може би трябва още малко термична паста (приемаме, че охладител не дойде с малко, но тя не изглежда, че една прави) и за премахването на това, това е доста просто, това, което имате нужда е отвертка, за да го използвате завъртете 4 винт подобен улов, така че те опулвам, сега охладител би подигнала изключване, ако то не повдигане на лесно, опитайте въртящи хладилника, след това вдигане го. Щом получа охладител на разстояние, което трябва да почистите паста от процесора, най-добрия начин да направите това, е с марля свободна плат, а някои изопропанол или подобни (основно всяко триене алкохол ще направя) <A HREF = " [default_href] ">
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc