![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, аз просто изгради нов компютър и аз просто мислех от синята че Бих провери температурата и изглежда като съм вървят много горещо. Свалих на недвижими Temp Нови и това е, което аз добивам ... CORE ТЕМП 80 71 72 65 Бих публикувате параван сачми, но аз наистина не знам как да. Но всякакви предложения за това какво може да се става лошо? Аз съм ръководещо EVGA 780 SLI дънни платки и EVGA 9800 GTX + видео карта. На процесора е Intel Quad Q9550. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. |
|
| |||
| |||
| По начина, по който тези време, публикувани по-горе, са под нормалното използване стрес. В идеални, температура hovers около средата на 60-те години. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Препоръчвам Ви да направите нова тема, за вашето по-вероятно да получите зрителите.
| |||
| |||
| Цитат:
Не, те не са идеална температура. Те са по малко стрес. Те са по Целзий. Cooler, ами имам Coolmax захранване, и аз имаме NXNT въздушния поток Кинг случай. Случаят е 2 приема на феновете в предната част, един от страна на случая, една на гърба на случая и 2 за върха. Една от 2 на върха не работи. Видео карта има собствен фен и на процесора има фабричен радиатор на него. Аз го сложите малко термична паста преди залепване на фен на него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преместен на нов, собствен конец.
| |||
| |||
| Благодарение Дейв |
|
| |||
| |||
| Основният проблем тук е радиатор Фен имате, тъй като запасите Intel охладител е доста лошо (всички запаси са охладители), така моята препоръка е да се получават след пазар охладител за нея, предполагам, както Споменахте за пускане някои термична паста пред прилагането на радиатор, знаеш как да го махна и да се замени с друг такъв? Ако не можете, системата ще бъде доста хладни, ако получа CPU охладител като това, И то не е много скъпо, така че лично аз мисля, това е си заслужава. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||