menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Více Temp obavy o Q9550

Reply

Thread Nástroje
Old 8. října 2008, 14:26
Člen Skupina

Default Více Temp obavy o Q9550

Ahoj Chlapi, jsem postavil nový PC a já jen myslel, zčistajasna, že bych zkontrolovat teplotu a zdá se, že stejně jako Běžím VELMI horko.

I stáhli Real Temp utilita a to je to, co mám ...

CORE TEMP
80 71 72 65

I'd post obrazovku střílel, ale i vážně nevím jak.

Ale nějaké návrhy, co by mohlo být špatně jde?

I'm běží EVGA 780 SLI desku a EVGA 9800 GTX + video karty.
Tento procesor je Intel Quad Q9550.

Pomoci by bylo velmi oceňována.
Old 8. října 2008, 14:30
Člen Skupina

Podle způsobu, jakým tyto temps posta výše jsou za normálních používání stresu.
V dokonalé, teplota se pohybuje kolem poloviny 60..
Old 8. října 2008, 14:33
Dárce Skupina

Doporučuji Vám vytvořit nové vlákno, vaše větší šanci dostat diváky.

I tak: Jaký chladič máte? jsou tyto teploty v nečinnosti teploty?
Také kontrolu, jsou v těchto temps Fahrenheita nebo Celsia?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 8. října 2008, 14:43
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Doporučuji Vám vytvořit nové vlákno, vaše větší šanci dostat diváky.

I tak: Jaký chladič máte? jsou tyto teploty v nečinnosti teploty?
Také kontrolu, jsou v těchto temps Fahrenheita nebo Celsia?

Ne, nejsou ideální teplota. Jsou pod trochu stres.
Jsou v Celsia.
Chladiče, tak jsem Coolmax napájení, a mám NXNT proudění vzduchu King případu. Tento případ má 2 sací ventilátory v přední, jedna z boku případ, jeden na zadní straně případu a 2 nahoře. Jeden ze 2 na horní nefunguje. Grafická karta má vlastní ventilátor a CPU má továrna Teplo Výlevka na ni. Udělal jsem dát trochu tepelnou vložte před nalepením ventilátoru na to.
Old 8. října 2008, 14:45
Administrátor Skupina

Přestěhoval do nové, vlastní vlákno.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. října 2008, 14:53
Člen Skupina

Díky Dave
Old 8. října 2008, 15:11
Dárce Skupina

Hlavním problémem je zde Teplo dřez Fan jste, jak se populace Intel chladiče je spíše chudí (všechny populace jsou chladiče), takže moje doporučení by bylo získat po trh chladič pro to, mám předpokládat jak je uvedeno o uvedení některých tepelnou vložte před použitím tepla umývadlo, budete vědět, jak to odstranit a nahradit jinou? Pokud můžete, systém bude hodně chladnější, pokud budete mít rádi CPU chladiče tahle, A to není moc drahé, tak osobně si myslím, že to stojí za to.
Old 8. října 2008, 15:19
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
Hlavním problémem je zde Teplo dřez Fan jste, jak se populace Intel chladiče je spíše chudí (všechny populace jsou chladiče), takže moje doporučení by bylo získat po trh chladič pro to, mám předpokládat jak je uvedeno o uvedení některých tepelnou vložte před použitím tepla umývadlo, budete vědět, jak to odstranit a nahradit jinou? Pokud můžete, systém bude hodně chladnější, pokud budete mít rádi CPU chladiče tahle, A to není moc drahé, tak osobně si myslím, že to stojí za to.
Thingie Ahoj, díky za info. Budu muset podívat do chladiče. A ne, já nevím, jak to přijme pasta off. Pokud si koupit chladič, budu muset koupit také více Termální pasta? Nemám žádné bližší protože i vypůjčené trubky od mého bratra, když byl ve městě.
Old 8. října 2008, 15:33
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal New Guy View Post
Ahoj Chlapi, jsem postavil nový PC a já jen myslel, zčistajasna, že bych zkontrolovat teplotu a zdá se, že stejně jako Běžím VELMI horko.

I stáhli Real Temp utilita a to je to, co mám ...

CORE TEMP
80 71 72 65

I'd post obrazovku střílel, ale i vážně nevím jak.

Ale nějaké návrhy, co by mohlo být špatně jde?

I'm běží EVGA 780 SLI desku a EVGA 9800 GTX + video karty.
Tento procesor je Intel Quad Q9550.

Pomoci by bylo velmi oceňována.
Vaše klíčové 3 temp zdá být způsob, jak málo ve srovnání s ostatními třemi, je možné, že je to čidlo je vadné? Měli byste spustit test čidla, která část programu? V jiných teplotách DALšÍ zdát vysoká, můj Q9450 říká ne spouštět více než 70. Také jsem se 790i Ultra. Mrknu, co říká o Intel Q9550, ale to se zdá být příliš horká.
Old 8. října 2008, 15:46
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal New Guy View Post
Thingie Ahoj, díky za info. Budu muset podívat do chladiče. A ne, já nevím, jak to přijme pasta off. Pokud si koupit chladič, budu muset koupit také více Termální pasta? Nemám žádné bližší protože i vypůjčené trubky od mého bratra, když byl ve městě.
Ano, budete potřebovat ještě trochu termální pasta (za předpokladu, že chladič není přijít s nějakým, ale ne vypadat, že jednou ano), jak pro jeho odstranění, je to velmi jednoduché, co potřebujete je šroubovák, použijte ji k twist na 4 šroubovací, jako úlovky tak vyskočí, nyní by měla odstartovat chladiče, v případě, že není výtah snadno, zkuste rotující chladiče, pak zdvihacímu ho. jakmile se dostanete chladiče vypnout, musíte čistit pastu z CPU, nejlepším způsobem, jak to udělat, je s cupanina zdarma hadříkem, a některé isopropanol, nebo podobný (v podstatě žádné odření alkoholu bude dělat) <a href = " [default_href] ">
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Při pohledu na I7 nebo Q9550 - Stuck a potřebují pomoc! rhysduk Procesory, základní desky & RAM 18 28.října 2009 05:18
RAM Underclocks - Základní deska ASUS P5Q / Intel Q9550 Procesor / 2x2GB Corsair Krispo Procesory, základní desky & RAM 1 1. Duben 2009 13:08
Temp obavy o Q9550 jcburchett Procesory, základní desky & RAM 31 7. listopadu 2008 20:47
Pentium 3 Temp Axegrinder Procesory, základní desky & RAM 5 8. Září 2007 04:19
E6750 temp necromancier Procesory, základní desky & RAM 14 28 srpen 2007 15:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.