![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Chlapi, jsem postavil nový PC a já jen myslel, zčistajasna, že bych zkontrolovat teplotu a zdá se, že stejně jako Běžím VELMI horko. I stáhli Real Temp utilita a to je to, co mám ... CORE TEMP 80 71 72 65 I'd post obrazovku střílel, ale i vážně nevím jak. Ale nějaké návrhy, co by mohlo být špatně jde? I'm běží EVGA 780 SLI desku a EVGA 9800 GTX + video karty. Tento procesor je Intel Quad Q9550. Pomoci by bylo velmi oceňována. |
|
| |||
| |||
| Podle způsobu, jakým tyto temps posta výše jsou za normálních používání stresu. V dokonalé, teplota se pohybuje kolem poloviny 60.. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doporučuji Vám vytvořit nové vlákno, vaše větší šanci dostat diváky.
| |||
| |||
| Citace:
Ne, nejsou ideální teplota. Jsou pod trochu stres. Jsou v Celsia. Chladiče, tak jsem Coolmax napájení, a mám NXNT proudění vzduchu King případu. Tento případ má 2 sací ventilátory v přední, jedna z boku případ, jeden na zadní straně případu a 2 nahoře. Jeden ze 2 na horní nefunguje. Grafická karta má vlastní ventilátor a CPU má továrna Teplo Výlevka na ni. Udělal jsem dát trochu tepelnou vložte před nalepením ventilátoru na to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přestěhoval do nové, vlastní vlákno.
| |||
| |||
| Díky Dave |
|
| |||
| |||
| Hlavním problémem je zde Teplo dřez Fan jste, jak se populace Intel chladiče je spíše chudí (všechny populace jsou chladiče), takže moje doporučení by bylo získat po trh chladič pro to, mám předpokládat jak je uvedeno o uvedení některých tepelnou vložte před použitím tepla umývadlo, budete vědět, jak to odstranit a nahradit jinou? Pokud můžete, systém bude hodně chladnější, pokud budete mít rádi CPU chladiče tahle, A to není moc drahé, tak osobně si myslím, že to stojí za to. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Ano, budete potřebovat ještě trochu termální pasta (za předpokladu, že chladič není přijít s nějakým, ale ne vypadat, že jednou ano), jak pro jeho odstranění, je to velmi jednoduché, co potřebujete je šroubovák, použijte ji k twist na 4 šroubovací, jako úlovky tak vyskočí, nyní by měla odstartovat chladiče, v případě, že není výtah snadno, zkuste rotující chladiče, pak zdvihacímu ho. jakmile se dostanete chladiče vypnout, musíte čistit pastu z CPU, nejlepším způsobem, jak to udělat, je s cupanina zdarma hadříkem, a některé isopropanol, nebo podobný (v podstatě žádné odření alkoholu bude dělat) <a href = " [default_href] "> |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Při pohledu na I7 nebo Q9550 - Stuck a potřebují pomoc! | rhysduk | Procesory, základní desky & RAM | 18 | 28.října 2009 05:18 |
| RAM Underclocks - Základní deska ASUS P5Q / Intel Q9550 Procesor / 2x2GB Corsair | Krispo | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 1. Duben 2009 13:08 |
| Temp obavy o Q9550 | jcburchett | Procesory, základní desky & RAM | 31 | 7. listopadu 2008 20:47 |
| Pentium 3 Temp | Axegrinder | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 8. Září 2007 04:19 |
| E6750 temp | necromancier | Procesory, základní desky & RAM | 14 | 28 srpen 2007 15:33 |
| Thread Nástroje | |
| |