![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας Παιδιά, Μόλις κατασκευαστεί ένα νέο υπολογιστή και εγώ νόμιζα μόνο από το μπλε ότι θα ήθελα έλεγχο της θερμοκρασίας και της μοιάζει Μου τελειώνει πολύ καυτό. Θα κατεβάσει το Real Temp χρησιότητας και αυτό είναι που έχω ... CORE TEMP 80 71 72 65 Είχα μετά ένα στιγμιότυπο οθόνης, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πώς να. Όμως, τυχόν υποδείξεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να πάει καλά;; Είμαι εκτελείτε μια ΕΒΓΑ 780 SLI μητρική πλακέτα και μια ΕΒΓΑ 9800 GTX + κάρτα βίντεο. Η CPU είναι ένας Intel Quad Q9550. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. |
|
| |||
| |||
| Με τον τρόπο που αυτές temps δημοσιεύτηκε παραπάνω, είναι, υπό κανονικές χρήσης στρες. Στην ιδανική, η θερμοκρασία αιωρείται γύρω από τα μέσα του'60. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σας συνιστώ να κάνετε ένα νέο νήμα, το πιο πιθανό να θεατές.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Οχι, δεν είναι ιδανική θερμοκρασία. Είναι λίγο κάτω από το άγχος. Είναι σε Κελσίου. Cooler, αλλά έχω ένα Coolmax ρεύματος, και έχω ένα NXNT ροή αέρα King περίπτωση. Η υπόθεση έχει 2 αναρροφώμενου οπαδούς στο μέτωπο, ένα από την πλευρά της υπόθεσης, μία στο πίσω μέρος της υπόθεσης και 2 για την κορυφή. Μία από τις 2 για την κορυφή δεν λειτουργεί. Η κάρτα οθόνης έχει τα δικά του ανεμιστήρα και τον επεξεργαστή έχει το εργοστάσιο θερμότητας νεροχύτης σε αυτό. Είχα θέσει λίγο πριν από τη θερμική πάστα κολλώντας ο ανεμιστήρας σε αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεταφέρθηκε σε νέες, δικές νήμα.
| |||
| |||
| Thanks Dave |
|
| |||
| |||
| Το κύριο πρόβλημα εδώ είναι το νεροχύτη θερμότητας Fan έχετε, δεδομένου ότι το απόθεμα Intel cooler είναι μάλλον κακή (όλο το υλικό είναι Ψύκτες) μέχρι τη σύστασή μου θα ήταν να πάρετε μια μετά ψυκτικού συστήματος για την αγορά αυτή, υποθέτω όπως αναφέρατε σχετικά με την εφαρμογή ορισμένων θερμική πάστα για πριν από την εφαρμογή της θερμότητας νεροχύτη, ξέρεις πώς να το καταργήσετε και να αντικαταστήσετε με ένα άλλο; Αν μπορείτε, το σύστημα θα είναι πολύ πιο ψυχρή και αν έχετε μία CPU cooler όπως αυτό, Και δεν είναι πολύ ακριβά, τόσο προσωπικά, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κοιτάζοντας ένα I7 ή Q9550 - Stuck και που χρειάζονται βοήθεια! | rhysduk | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 18 | 28 Οκτωβρίου 2009 05:18 |
| RAM Underclocks - ASUS P5Q Motherboard / Intel Q9550 Processor / 2x2GB Corsair | Krispo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 1 Απρ 2009 13:08 |
| Θερμοκρασία ανησυχίες για Q9550 | jcburchett | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 31 | 7 Νοε 2008 20:47 |
| Pentium 3 Temp | Axegrinder | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 8η Σεπτεμβρίου 2007 04:19 |
| E6750 temp | necromancier | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 14 | 28 Αυγ 2007 15:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |