μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Περισσότερα Temp ανησυχίες για Q9550

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 14:26
Μέλος Ομάδα

Default Περισσότερα Temp ανησυχίες για Q9550

Γεια σας Παιδιά, Μόλις κατασκευαστεί ένα νέο υπολογιστή και εγώ νόμιζα μόνο από το μπλε ότι θα ήθελα έλεγχο της θερμοκρασίας και της μοιάζει Μου τελειώνει πολύ καυτό.

Θα κατεβάσει το Real Temp χρησιότητας και αυτό είναι που έχω ...

CORE TEMP
80 71 72 65

Είχα μετά ένα στιγμιότυπο οθόνης, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πώς να.

Όμως, τυχόν υποδείξεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να πάει καλά;;

Είμαι εκτελείτε μια ΕΒΓΑ 780 SLI μητρική πλακέτα και μια ΕΒΓΑ 9800 GTX + κάρτα βίντεο.
Η CPU είναι ένας Intel Quad Q9550.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 14:30
Μέλος Ομάδα

Με τον τρόπο που αυτές temps δημοσιεύτηκε παραπάνω, είναι, υπό κανονικές χρήσης στρες.
Στην ιδανική, η θερμοκρασία αιωρείται γύρω από τα μέσα του'60.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 14:33
Ομάδα Δωρητών

Σας συνιστώ να κάνετε ένα νέο νήμα, το πιο πιθανό να θεατές.

Ακόμα κι έτσι: Τι δροσερότερες έχετε; είναι αυτές οι θερμοκρασίες βραδυπορείας θερμοκρασίες;
Επίσης, σε έλεγχο, είναι αυτές οι temps σε βαθμούς Κελσίου ή Φαρενάιτ;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 14:43
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Σας συνιστώ να κάνετε ένα νέο νήμα, το πιο πιθανό να θεατές.

Ακόμα κι έτσι: Τι δροσερότερες έχετε; είναι αυτές οι θερμοκρασίες βραδυπορείας θερμοκρασίες;
Επίσης, σε έλεγχο, είναι αυτές οι temps σε βαθμούς Κελσίου ή Φαρενάιτ;

Οχι, δεν είναι ιδανική θερμοκρασία. Είναι λίγο κάτω από το άγχος.
Είναι σε Κελσίου.
Cooler, αλλά έχω ένα Coolmax ρεύματος, και έχω ένα NXNT ροή αέρα King περίπτωση. Η υπόθεση έχει 2 αναρροφώμενου οπαδούς στο μέτωπο, ένα από την πλευρά της υπόθεσης, μία στο πίσω μέρος της υπόθεσης και 2 για την κορυφή. Μία από τις 2 για την κορυφή δεν λειτουργεί. Η κάρτα οθόνης έχει τα δικά του ανεμιστήρα και τον επεξεργαστή έχει το εργοστάσιο θερμότητας νεροχύτης σε αυτό. Είχα θέσει λίγο πριν από τη θερμική πάστα κολλώντας ο ανεμιστήρας σε αυτό.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 14:45
Διαχειριστής Ομάδα

Μεταφέρθηκε σε νέες, δικές νήμα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 14:53
Μέλος Ομάδα

Thanks Dave
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 15:11
Ομάδα Δωρητών

Το κύριο πρόβλημα εδώ είναι το νεροχύτη θερμότητας Fan έχετε, δεδομένου ότι το απόθεμα Intel cooler είναι μάλλον κακή (όλο το υλικό είναι Ψύκτες) μέχρι τη σύστασή μου θα ήταν να πάρετε μια μετά ψυκτικού συστήματος για την αγορά αυτή, υποθέτω όπως αναφέρατε σχετικά με την εφαρμογή ορισμένων θερμική πάστα για πριν από την εφαρμογή της θερμότητας νεροχύτη, ξέρεις πώς να το καταργήσετε και να αντικαταστήσετε με ένα άλλο; Αν μπορείτε, το σύστημα θα είναι πολύ πιο ψυχρή και αν έχετε μία CPU cooler όπως αυτό, Και δεν είναι πολύ ακριβά, τόσο προσωπικά, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 15:19
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Το κύριο πρόβλημα εδώ είναι το νεροχύτη θερμότητας Fan έχετε, δεδομένου ότι το απόθεμα Intel cooler είναι μάλλον κακή (όλο το υλικό είναι Ψύκτες) μέχρι τη σύστασή μου θα ήταν να πάρετε μια μετά ψυκτικού συστήματος για την αγορά αυτή, υποθέτω όπως αναφέρατε σχετικά με την εφαρμογή ορισμένων θερμική πάστα για πριν από την εφαρμογή της θερμότητας νεροχύτη, ξέρεις πώς να το καταργήσετε και να αντικαταστήσετε με ένα άλλο; Αν μπορείτε, το σύστημα θα είναι πολύ πιο ψυχρή και αν έχετε μία CPU cooler όπως αυτό, Και δεν είναι πολύ ακριβά, τόσο προσωπικά, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Γεια σου Thingie, ευχαριστώ για την πληροφορία. Θα πρέπει να εξετάσουμε το Ψύκτες. Και οχι, δεν ξέρω πώς να το επικολλήσετε off. Εάν αγοράσω ένα πιο δροσερό, θα πρέπει επίσης να αγοράσετε περισσότερο Θερμική πάστα;; Δεν έχω περισσότερα από τότε που δανείστηκε το σωλήνα από τον αδερφό μου, όταν ήταν στην πόλη.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 15:33
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας The New Guy View Post
Γεια σας Παιδιά, Μόλις κατασκευαστεί ένα νέο υπολογιστή και εγώ νόμιζα μόνο από το μπλε ότι θα ήθελα έλεγχο της θερμοκρασίας και της μοιάζει Μου τελειώνει πολύ καυτό.

Θα κατεβάσει το Real Temp χρησιότητας και αυτό είναι που έχω ...

CORE TEMP
80 71 72 65

Είχα μετά ένα στιγμιότυπο οθόνης, αλλά πραγματικά δεν ξέρω πώς να.

Όμως, τυχόν υποδείξεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να πάει καλά;;

Είμαι εκτελείτε μια ΕΒΓΑ 780 SLI μητρική πλακέτα και μια ΕΒΓΑ 9800 GTX + κάρτα βίντεο.
Η CPU είναι ένας Intel Quad Q9550.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή.
Ο πυρήνας 3 temp τρόπο φαίνεται χαμηλό σε σχέση με τις άλλες τρεις, είναι δυνατόν να είναι αισθητήρας είναι ελαττωματικό; Μήπως εκτελείται η δοκιμή αισθητήρες τμήμα της εν λόγω πρόγραμμα; Οι άλλες θερμοκρασίες φαίνεται WAY υψηλό, Q9450 μου λέει να μην το βάζετε να τρέξει πάνω από 70. Έχω επίσης μια 790i Ultra. Επιτρέψτε μου να ελέγχει το τι λέει για την Intel Q9550, αλλά αυτό φαίνεται πολύ ζεστό.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 15:46
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας The New Guy View Post
Γεια σου Thingie, ευχαριστώ για την πληροφορία. Θα πρέπει να εξετάσουμε το Ψύκτες. Και οχι, δεν ξέρω πώς να το επικολλήσετε off. Εάν αγοράσω ένα πιο δροσερό, θα πρέπει επίσης να αγοράσετε περισσότερο Θερμική πάστα;; Δεν έχω περισσότερα από τότε που δανείστηκε το σωλήνα από τον αδερφό μου, όταν ήταν στην πόλη.
Ναι, θα χρειαστεί κάποια μεγαλύτερη θερμική πάστα (αν υποτεθεί ότι η δροσερότερες δεν έρχεται με κάποια, αλλά δεν μοιάζουν με ότι κάτι τέτοιο), όπως για την απομάκρυνση του, είναι πολύ απλό, αυτό που χρειάζεται είναι ένα κατσαβίδι, το χρησιμοποιήσετε για να twist τις 4 βίδες όπως αλιεύματα, ώστε να εμφανιστεί, τώρα θα πρέπει να άρει τις δροσερότερες off, αν δεν άρει εύκολα, δοκιμάστε περιστρέφοντας το δοχείο ψύξης, τότε άρση καταφέρνω. μία φορά θα έχετε την εκτός ψυγείου, πρέπει να καθαρίσει την πάστα από τον επεξεργαστή, ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι με ένα στουπί ελεύθερη ύφασμα, και ορισμένες ισοπροπανόλη, και τα παρόμοια (βασικά κάθε τριβή αλκοόλ θα το κάνει) <a href = " [default_href] ">
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κοιτάζοντας ένα I7 ή Q9550 - Stuck και που χρειάζονται βοήθεια! rhysduk Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 18 28 Οκτωβρίου 2009 05:18
RAM Underclocks - ASUS P5Q Motherboard / Intel Q9550 Processor / 2x2GB Corsair Krispo Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 1 Απρ 2009 13:08
Θερμοκρασία ανησυχίες για Q9550 jcburchett Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 31 7 Νοε 2008 20:47
Pentium 3 Temp Axegrinder Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 8η Σεπτεμβρίου 2007 04:19
E6750 temp necromancier Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 14 28 Αυγ 2007 15:33
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.