![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Dečki, upravo sam sagradio nov PC-pa ja pravedan misao iz plave da bih provjeriti temperaturu i čini se kao sam trčanje vrlo vruće. JA preuzimanje datoteka Real Temp komunalnih i to je ono što ja dobiti ... CORE TEMP 80 71 72 65 Htio post screen shot, ali ja stvarno ne znam kako. No, bilo kakve prijedloge što bi mogao biti idući u krivu? Im 'trčanje EVGA 780 SLi i matična ploča EVGA 9800 GTX + video kartica. CPU Intel Quad Q9550. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Usput one temps pošta iznad su pod normalnim stresom običaj. U idealnim, temp lebdi oko sredine 60-ih godina. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preporučujem vam napraviti novu temu, svoju više vjerojatno da se gledateljima.
| |||
| |||
| Quote:
Ne, oni nisu idealni temp. Oni su pod malo stresa. Oni su u Celzija. Cooler, dobro imam opskrba Coolmax moć, i imam NXNT Air Flow King slučaj. Slučaj ima 2 unos navijača u ispred, jedna od strane slučaju, jedan na leđima i slučaj 2 na vrhu. Jedna od 2 na vrhu ne radi. Video Card ima vlastiti navijač i CPU je tvornicu za hlađenje na sebi. Ja sam stavio malo termalne paste prije nego što zabada ventilatora na njemu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preselio se u novi, vlastiti thread.
| |||
| |||
| Hvala Dave |
|
| |||
| |||
| Glavni problem ovdje je hlađenje Fan imate, kao što je Intel stock cooler je prilično slaba (all stock hladnjaka su) tako da moja preporuka bi bila da se nakon tržištu hladnjaka za to, pretpostavljam kao što ste spomenuli o stavljanjem nekih termalna pasta na prije primjene za hlađenje, te znati kako to maknuti i zamijeniti s različitim neki? Ako možete, sustav će biti puno hladnije, ako dobijete CPU hladnjak poput ovaj, I nije jako skupo, tako da osobno mislim da je vrijedno toga. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Da, ti bi trebao još malo termalne paste (uz pretpostavku hladnjak ne dolazi s nekim, ali ne izgleda kao da se to čini) jer za to maknuti, to je prilično jednostavno, ono što vam treba je odvijač, koristiti za uviti 4 vijka kao hvata pa su iskočiti, sada bi trebao hladnjaci lift off, ako se ne dizati je jednostavno, pokušajte rotirajući hladnjak, onda lifting off. jednom kada se hladnjak off, trebate očistiti tijesto od CPU-a, najbolji način za to, je ne ostavlja dlačice s krpom, a neki izopropanol, ili slično (u osnovi bilo rubbing alkohola će učiniti) <A HREF = " [default_href] "> |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gledajući i7 ili Q9550 - Stuck i potrebna pomoć! | rhysduk | CPU, Matične ploče i RAM | 18 | 28 listopad 2009 05:18 |
| RAM Underclocks - ASUS P5Q matične ploče / Intel Q9550 Processor / 2x2GB gusar | Krispo | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 1. travanj 2009 13:08 |
| Temp briga o Q9550 | jcburchett | CPU, Matične ploče i RAM | 31 | 7. studeni 2008 20:47 |
| Pentium 3 Temp | Axegrinder | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 8. Sep 2007 04:19 |
| E6750 temp | necromancier | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 28. kolovoz 2007 15:33 |
| Thread Tools | |
| |