kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

További Temp aggályokat Q9550

Reply

Téma eszközök
Old Október 8. 2008, 14:26
Csoport tagja

Default További Temp aggályokat Q9550

Hi Guys, épp most épített egy új számítógépre, és azt gondoltam, ki a kék lennék, hogy ellenőrizze a hőmérsékletet, és úgy tűnik, mint én vagyok futás nagyon forró.

Letöltöttem a Real Temp közüzemi és ez az, amit kapok ...

CORE TEMP
80 71 72 65

I'd post egy screen shot de én tényleg nem tudom, hogyan.

De bármilyen javaslatot, hogy mi lehet a baj lesz??

Én futtató EVGA 780 SLI alaplap és egy EVGA 9800 GTX + videokártyát.
A CPU egy Intel Quad Q9550.

Akármi segít akar lenni nagyon méltányol.
Old Október 8, 2008, 14:30
Csoport tagja

By the way ezek temps képei fent normál használat stressz.
Ideális, a temp lebeg körül a 60-as évek közepén.
Old Október 8, 2008, 14:33
Donor Group

Azt javaslom, hogy egy új téma, akkor nagyobb valószínűséggel alakul ki a nézők.

Még így is: Mi hidegebb van? ezek a hőmérsékletek idle hőmérséklet?
Is ellenőrzi, ezek temps Fahrenheit vagy Celsius?

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Október 8, 2008, 14:43
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
Azt javaslom, hogy egy új téma, akkor nagyobb valószínűséggel alakul ki a nézők.

Még így is: Mi hidegebb van? ezek a hőmérsékletek idle hőmérséklet?
Is ellenőrzi, ezek temps Fahrenheit vagy Celsius?

Nem, ezek nem ideális hőm. Ezek szerint egy kis stressz.
Azok Celsius.
Hűvösebb, nos nekem van egy Coolmax tápegységet, és nekem van egy NXNT Air Flow King ügyben. Az eset 2 bevitel szurkolók az első, az egyik oldalán az ügy, az egyik hátoldalán az ügyben, és 2 a tetején. Az egyik 2 a tetején nem működik. A videokártya egy önálló, ventilátor és a CPU a gyári Hűtőborda rajta. Tettem fel egy kis termikus paszta előtt ragadt a ventilátor rajta.
Old Október 8, 2008, 14:45
Administrator Group

Költözött új, saját téma.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 8. 2008, 14:53
Csoport tagja

Thanks Dave
Old Október 8, 2008, 15:11
Donor Group

A fő probléma itt az Hűtőborda ventilátor van, hiszen az állomány Intel hűvösebb elég szegényes (minden raktáron hűtőket is), így én ajánlást az lenne, ha kap egy piaci után hidegebb is, gondolom, ahogy említett körülbelül elhelyezés némely termikus paszta alkalmazása előtt a hűtőborda, tudja, hogyan kell eltávolítani, és helyette egy másikat? Ha lehet, a rendszer nem lesz sokkal hidegebb, ha kap egy CPU hűtő, mint a ez egy, És ez nem túl drága, ezért személyesen azt hiszem, megéri.
Old Október 8. 2008, 15:19
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
A fő probléma itt az Hűtőborda ventilátor van, hiszen az állomány Intel hűvösebb elég szegényes (minden raktáron hűtőket is), így én ajánlást az lenne, ha kap egy piaci után hidegebb is, gondolom, ahogy említett körülbelül elhelyezés némely termikus paszta alkalmazása előtt a hűtőborda, tudja, hogyan kell eltávolítani, és helyette egy másikat? Ha lehet, a rendszer nem lesz sokkal hidegebb, ha kap egy CPU hűtő, mint a ez egy, És ez nem túl drága, ezért személyesen azt hiszem, megéri.
Hé Thingie, thanks for the info. Megmondom, hogy vizsgálja meg a hűtőket. És nem, nem tudom, hogyan vegye le a tészta. Ha veszek egy hűvösebb, majd vennem kell még vásárolni is Thermal paszta? Nincs többé, mivel kértem kölcsön a kémcsövet a bátyám volt, amikor a városban.
Old Október 8, 2008, 15:33
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Az új fiú View Post
Hi Guys, épp most épített egy új számítógépre, és azt gondoltam, ki a kék lennék, hogy ellenőrizze a hőmérsékletet, és úgy tűnik, mint én vagyok futás nagyon forró.

Letöltöttem a Real Temp közüzemi és ez az, amit kapok ...

CORE TEMP
80 71 72 65

I'd post egy screen shot de én tényleg nem tudom, hogyan.

De bármilyen javaslatot, hogy mi lehet a baj lesz??

Én futtató EVGA 780 SLI alaplap és egy EVGA 9800 GTX + videokártyát.
A CPU egy Intel Quad Q9550.

Akármi segít akar lenni nagyon méltányol.
A core temp 3 tűnik úgy képest alacsony a másik három, lehetséges, hogy a szenzor hibás? Láttad a tesztelést érzékelők része, hogy a program? A másik WAY magas hőmérséklet tűnik, az én Q9450 azt mondja, hogy ne fuss át 70. Nekem is van egy 790i Ultra. Egy pillanat, mit mond az Intel Q9550, de úgy tűnik, hogy túl meleg.
Old Október 8, 2008, 15:46
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Az új fiú View Post
Hé Thingie, thanks for the info. Megmondom, hogy vizsgálja meg a hűtőket. És nem, nem tudom, hogyan vegye le a tészta. Ha veszek egy hűvösebb, majd vennem kell még vásárolni is Thermal paszta? Nincs többé, mivel kértem kölcsön a kémcsövet a bátyám volt, amikor a városban.
Igen, meg kellene még egy kis termál paszta (feltételezve, hogy a hűtő nem jön valami, de nem úgy néz ki, hogy az egyik nem), mint a nem távolította el azt, elég egyszerű, amire szüksége van egy csavarhúzó, használja azt a fittyet hányva a 4 csavart, mint a kifogott így kiugrik, most a hűvösebb kell leválni, ha nem emeljük a könnyen, próbálja forgatásával hűvösebb, majd emelés le. Ha már a hűtő ki, akkor meg kell tisztítani a tészta le a CPU, a legjobb módja ennek, van egy lint ronggyal, és néhány izopropanol, vagy hasonló (alapvetően minden dörzsölés alkohol megteszi) <A HREF = " [default_href] ">
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.