![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Guys, épp most épített egy új számítógépre, és azt gondoltam, ki a kék lennék, hogy ellenőrizze a hőmérsékletet, és úgy tűnik, mint én vagyok futás nagyon forró.
Letöltöttem a Real Temp közüzemi és ez az, amit kapok ... CORE TEMP 80 71 72 65 I'd post egy screen shot de én tényleg nem tudom, hogyan. De bármilyen javaslatot, hogy mi lehet a baj lesz?? Én futtató EVGA 780 SLI alaplap és egy EVGA 9800 GTX + videokártyát. A CPU egy Intel Quad Q9550. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol. |
|
|
|||
|
|||
|
By the way ezek temps képei fent normál használat stressz.
Ideális, a temp lebeg körül a 60-as évek közepén. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Azt javaslom, hogy egy új téma, akkor nagyobb valószínűséggel alakul ki a nézők.
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Nem, ezek nem ideális hőm. Ezek szerint egy kis stressz. Azok Celsius. Hűvösebb, nos nekem van egy Coolmax tápegységet, és nekem van egy NXNT Air Flow King ügyben. Az eset 2 bevitel szurkolók az első, az egyik oldalán az ügy, az egyik hátoldalán az ügyben, és 2 a tetején. Az egyik 2 a tetején nem működik. A videokártya egy önálló, ventilátor és a CPU a gyári Hűtőborda rajta. Tettem fel egy kis termikus paszta előtt ragadt a ventilátor rajta. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Költözött új, saját téma.
|
|||
|
|||
|
Thanks Dave
|
|
|
|||
|
|||
|
A fő probléma itt az Hűtőborda ventilátor van, hiszen az állomány Intel hűvösebb elég szegényes (minden raktáron hűtőket is), így én ajánlást az lenne, ha kap egy piaci után hidegebb is, gondolom, ahogy említett körülbelül elhelyezés némely termikus paszta alkalmazása előtt a hűtőborda, tudja, hogyan kell eltávolítani, és helyette egy másikat? Ha lehet, a rendszer nem lesz sokkal hidegebb, ha kap egy CPU hűtő, mint a ez egy, És ez nem túl drága, ezért személyesen azt hiszem, megéri.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|
|
|
|||