mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Daugiau Temp susirūpinimą dėl Q9550

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 8, 2008, 14:26
Narys

Default Daugiau Temp susirūpinimą dėl Q9550

Hi Guys, I've just pastatė naują kompiuterį, ir aš maniau iš mėlynos, kad aš patikrinti temperatūrą ir atrodo Bėgu labai karšta.

I downloaded Nekilnojamasis Temp naudingumo ir tai, kas man ...

CORE TEMP
80 71 72 65

Norėčiau po ekrano, bet aš tikrai nežinau, kaip.

Tačiau bet koks, kokia galėtų būti going wrong pasiūlymus?

Bėgu EVGA 780 SLI ir EVGA 9.800 GTX + vaizdo plokštė.
CPU Intel Quad Q9550.

Any help būtų labai dėkingi.
Old Spalis 8, 2008, 14:30
Narys

Beje tas temps Posted aukščiau esant normalioms naudojimo stresas.
Idealios, temp Užeikite aplink viduryje 60s.
Old Spalis 8, 2008, 14:33
Donorų grupės

Mes rekomenduojame jums padaryti naują temą, jūsų labiau tikėtina, kad gauti žiūrovų.

Net taip: Koks aušintuvas turite? Ar šie temperatūra idle temperatūra?
Taip pat patikrinti, ar šios Celsijaus arba Farenheito laipsniais temps?

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 8, 2008, 14:43
Narys

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Mes rekomenduojame jums padaryti naują temą, jūsų labiau tikėtina, kad gauti žiūrovų.

Net taip: Koks aušintuvas turite? Ar šie temperatūra idle temperatūra?
Taip pat patikrinti, ar šios Celsijaus arba Farenheito laipsniais temps?

Ne, jie nėra ideali temp. Jie yra streso truputį.
Jie Celsijaus.
Cooler gerai turiu Coolmax maitinimo, ir aš NXNT Oro srautas King atveju. Atvejis 2 įsiurbimo gerbėjų priekyje, vienas iš teismų, po vieną atvejį ir 2 ant nugaros pusėje. Vienas iš 2 į viršų neveikia. Vaizdo plokštė turi savo ventiliatoriaus ir procesoriaus turi fabrikas Heat Sink jį. Aš įdėti šilumos įdėkite šiek tiek Prieš klijuodami ventiliatoriaus ant jo.
Old Spalis 8, 2008, 14:45
Administrator Grupė

Perkeltas į naują, savo siūlų.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 8, 2008, 14:53
Narys

Thanks Dave
Old Spalis 8, 2008, 15:11
Donorų grupės

Pagrindinė problema čia yra Heat Sink Fan turite, nes akcijų Intel aušintuvas yra gana prastas (visų akcijų aušintuvai yra) taip mano rekomendacija būtų gauti po rinkos aušintuvas už jį, manau, kaip Jūs paminėjote apie išleidimą kai šilumos pasta dėl prieš taikant šilumos šalintuvo, jūs žinote, kaip pašalinti ją ir pakeisti skiriasi viena? Jei galite, sistema bus daug aušintuvo, jei jums CPU aušintuvas kaip ši, Ir tai nėra labai brangus, todėl asmeniškai manau, verta.
Old Spalis 8, 2008, 15:19
Narys

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
Pagrindinė problema čia yra Heat Sink Fan turite, nes akcijų Intel aušintuvas yra gana prastas (visų akcijų aušintuvai yra) taip mano rekomendacija būtų gauti po rinkos aušintuvas už jį, manau, kaip Jūs paminėjote apie išleidimą kai šilumos pasta dėl prieš taikant šilumos šalintuvo, jūs žinote, kaip pašalinti ją ir pakeisti skiriasi viena? Jei galite, sistema bus daug aušintuvo, jei jums CPU aušintuvas kaip ši, Ir tai nėra labai brangus, todėl asmeniškai manau, verta.
Thingie Hey, thanks for the info. Aš turiu žiūrėti į šaldytuvus. Ir ne, aš nežinau, kaip būtų galima atsižvelgti pasta išjungti. Jeigu aš turiu pirkti aušintuvą, ar aš turiu taip pat pirkti daugiau šilumos pasta? Aš neturiu daugiau, nes aš pasiskolino vamzdžio mano brolis, kai jis buvo mieste.
Old Spalis 8, 2008, 15:33
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by New Guy View Post
Hi Guys, I've just pastatė naują kompiuterį, ir aš maniau iš mėlynos, kad aš patikrinti temperatūrą ir atrodo Bėgu labai karšta.

I downloaded Nekilnojamasis Temp naudingumo ir tai, kas man ...

CORE TEMP
80 71 72 65

Norėčiau po ekrano, bet aš tikrai nežinau, kaip.

Tačiau bet koks, kokia galėtų būti going wrong pasiūlymus?

Bėgu EVGA 780 SLI ir EVGA 9.800 GTX + vaizdo plokštė.
CPU Intel Quad Q9550.

Any help būtų labai dėkingi.
Jūsų core 3 temp atrodo taip mažai, palyginti su kitų trijų, tai įmanoma, kad tai daviklis yra sugedęs? Ar paleisti testas jutiklių dalį šios programos? Temperatūros atrodo WAY didelis, mano Q9450 sako ne paleisti jį virš 70. Aš taip pat turiu 790i Ultra. Leiskite man patikrinti, ką sako apie Intel Q9550, bet atrodo, kad per karšta.
Old Spalis 8, 2008, 15:46
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by New Guy View Post
Thingie Hey, thanks for the info. Aš turiu žiūrėti į šaldytuvus. Ir ne, aš nežinau, kaip būtų galima atsižvelgti pasta išjungti. Jeigu aš turiu pirkti aušintuvą, ar aš turiu taip pat pirkti daugiau šilumos pasta? Aš neturiu daugiau, nes aš pasiskolino vamzdžio mano brolis, kai jis buvo mieste.
Taip, jums reikės šiek tiek daugiau šilumos pasta (jei aušintuvas negali ateiti kai kuriuos, tačiau ne atrodyti, kad vienas yra), kaip pašalinti, ji gana paprasta, jums reikia atsuktuvu, jį naudoti Twist 4 varžtas kaip priegauda, kad jie Iššokti, dabar aušintuvas turėtų kėlimo, jei nėra lifto lengvai, pabandykite sukasi aušintuvas, tada panaikinti jį. kai jums ne aušintuvas, reikia valyti ne CPU pasta, geriausias būdas tai padaryti yra su Korp kainuoja audiniu, o kai izopropilo alkoholio, ar panašių kelių (iš esmės bet patrinkite alkoholiu bus padaryti) <a href = " [default_href]>
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pažvelgus I7 arba Q9550 - Stuck ir reikia pagalbos! rhysduk CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 18 28 spalis 2009 05:18
RAM Underclocks - Asus P5Q plokštės / Intel Q9550 Processor / 2x2GB Corsair Krispo CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 1 balandis 2009 13:08
Temperatūra susirūpinimą dėl Q9550 jcburchett CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 31 7 lapkritis 2008 20:47
Pentium 3 Temp Axegrinder CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 8 rugsėjis 2007 04:19
E6750 temp necromancier CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 14 Rugpjūtis 28, 2007 15:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.