![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys, es tikko uzbūvēta jauna datoru un es domāju no zilās, ka man jāpārbauda temperatūru un, šķiet, piemēram, es skrienu ļoti karsti. Es lejupielādēt Real Temp izmantojamība un tas ir tas, ko man ... CORE TEMP 80 71 72 65 I'd post ekrānuzņēmums bet es tiešām nezinu, kā. Bet ikviens, kādi varētu būt notiek nepareizi ieteikumi? Es skrienu EVGA 780 SLI mātesplates un EVGA 9.800 GTX + video karti. CPU ir Intel Quad Q9550. Any help, būtu ļoti appreciated. |
|
| |||
| |||
| Pēc kā tās temps posted Iepriekš saskaņā ar parastajiem lietošanas stresu. Ideālā, temp hovers ap mid 60s. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ieteiktu jums veikt jaunu tēmu, Jūsu visticamāk saņemt skatītājiem.
| |||
| |||
| Quote:
Nē, tie nav ideāli temp. Tie ir saskaņā ar mazliet stress. Tie ir pēc Celsija. Cooler, Nu man ir Coolmax barošanas avots, un man ir NXNT Air Flow King gadījumā. Ja ir 2 ieplūdes līdzjutēju priekšā, viens pusē gadījumā viens no aizmugurē gadījumā un 2 virsū. Viens no 2 uz augšu nedarbojas. Video kartes ir tās pašas ventilatoru un CPU ir fabrika Heat Sink par to. I did nodot mazliet siltuma masa pirms salīmējot ventilatoru uz tā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārcēlās uz jaunām, pašu pavedienu.
| |||
| |||
| Thanks Dave |
|
| |||
| |||
| Galvenā problēma šeit ir Heat sink Fan esi, jo tas akciju Intel vēsāka tas ir diezgan slikta (visi krājumi dzesētāji ir), tāpēc mans ieteikums būtu, lai iegūtu pēc tirgus dzesētājs to, es pieņemu, kā Jūs minējāt, liekot dažiem siltuma ievietot pirms piemērot siltuma izlietne, jūs zināt, kā to noņemt un aizstāt ar citu atbildi? Ja iespējams, sistēmu būs daudz vēsāks, ja Jums CPU dzesētājs, piemēram, this one, Un tas nav ļoti dārgi, tāpēc personīgi es domāju, ka tas ir tā vērts. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Jā, jums būtu nepieciešams, vēl nedaudz siltuma paste (pieņemot dzesētājs nenāk ar kādu, bet tas nav izskatās, ka viens nav), kā novērst to, tas ir diezgan vienkārši, kas jums ir nepieciešams tikai skrūvgriezis, izmantojiet to twist 4 skrūves, piemēram, nozvejas, lai viņi pop out, tagad dzesētāja vajadzētu nocelt, ja tas nav lifta viegli, mēģiniet rotācijas dzesētājs, tad pacelšanas to izslēgtu. kad jums dzesētājs off, jums ir nepieciešams tīrīt ielīmēt pie CPU, labākais veids, kā to izdarīt, ir ar savārstījums bez auduma, un dažas izopropanola vai līdzīgu (būtībā jebkurš berzes alkohola do) <href = " [default_href] "> |
![]() |
|
| Bookmarks |