mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Mai multe Temp priveşte pe Q9550

Reply

Thread Tools
Old 8 octombrie 2008, 14:26
Grupul de stat

Default Mai multe Temp priveşte pe Q9550

Salut Baieti, doar l-am construit un nou PC-ul şi m-am gândit din senin că Aş verifica temperatura si se pare ca eu sunt difuzate foarte cald.

Am descarcat de la Real Temp utilitate şi asta este ceea ce am ...

CORE TEMP
80 71 72 65

Aş posta un ecran shot, dar eu chiar nu stiu cum sa.

Dar orice sugestii cu privire la ceea ce s-ar putea intampla in neregula??

Sunt rulează un EVGA 780 SLI si o placa de bază EVGA 9800 GTX + video card.
Procesorul este un Intel Quad Q9550.

Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult.
Old 8 octombrie 2008, 14:30
Grupul de stat

Prin modul în care aceste temps postat de mai sus sunt în condiţii normale de utilizare stres.
În ideal, la temp hovers jurul mijlocul 60s.
Old 8 octombrie 2008, 14:33
Grupul de donator

Vă recomandăm să vă faceţi un nou fir, vă mai multe şanse de a obţine privitori.

Chiar şi aşa: Ce cooler ai? sunt aceste temperaturi inactiv temperaturi?
De asemenea, un control, sunt aceste temps ín grade Fahrenheit sau Celsius?

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 8 octombrie 2008, 14:43
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Vă recomandăm să vă faceţi un nou fir, vă mai multe şanse de a obţine privitori.

Chiar şi aşa: Ce cooler ai? sunt aceste temperaturi inactiv temperaturi?
De asemenea, un control, sunt aceste temps ín grade Fahrenheit sau Celsius?

Nu, nu sunt ideale temp. Ele sunt în conformitate cu un pic de stres.
Ele sunt în Celsius.
Cooler, dar am o Coolmax alimentare, şi am un flux de aer NXNT King caz. Cazul are 2 aportul fanilor în faţă, una din partea de caz, una pe partea din spate a caz şi 2 de pe sus. Una din cele 2 de pe partea de sus nu funcţionează. De placă video are propria evantai şi de procesor are fabrica de căldură Chiuveta pe ea. N-am pus un pic de pastă termică înainte de lipit ventilatorul pe el.
Old 8 octombrie 2008, 14:45
Administrator Group

Sa mutat la noi, proprii şirul.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 8 octombrie 2008, 14:53
Grupul de stat

Multumesc Dave
Old 8 octombrie 2008, 15:11
Grupul de donator

Problema principala aici este chiuveta Ventilator de căldură pe care îl aveţi, pentru că stocul Intel cooler este destul de slab (toate stoc Coolere sunt), astfel Recomandarea mea ar fi aceea de a obţine o piaţă după cooler pentru ea, presupun ca le-aţi menţionat despre punerea unele termice lipi pe înainte de aplicarea de caldura chiuveta, ştii cum să-l scoate şi se înlocuieşte cu un altul? Dacă se poate, sistemul va fi mult mai răcoare, dacă aveţi un CPU cooler ca prezenta un, Şi nu este foarte scump, asa ca, personal cred ca merita.
Old 8 octombrie 2008, 15:19
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
Problema principala aici este chiuveta Ventilator de căldură pe care îl aveţi, pentru că stocul Intel cooler este destul de slab (toate stoc Coolere sunt), astfel Recomandarea mea ar fi aceea de a obţine o piaţă după cooler pentru ea, presupun ca le-aţi menţionat despre punerea unele termice lipi pe înainte de aplicarea de caldura chiuveta, ştii cum să-l scoate şi se înlocuieşte cu un altul? Dacă se poate, sistemul va fi mult mai răcoare, dacă aveţi un CPU cooler ca prezenta un, Şi nu este foarte scump, asa ca, personal cred ca merita.
Hei Thingie, multumesc pentru info. Voi avea de a privi în Coolere. Şi nu, nu ştiu cum să iau pastă off. Dacă i cumpere un frigider, voi de asemenea, necesitatea de a cumpăra mai multe termice paste?? Nu am nici mai mult, deoarece am împrumutat tubului de la fratele meu, când a fost în oraş.
Old 8 octombrie 2008, 15:33
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de The New Guy View Post
Salut Baieti, doar l-am construit un nou PC-ul şi m-am gândit din senin că Aş verifica temperatura si se pare ca eu sunt difuzate foarte cald.

Am descarcat de la Real Temp utilitate şi asta este ceea ce am ...

CORE TEMP
80 71 72 65

Aş posta un ecran shot, dar eu chiar nu stiu cum sa.

Dar orice sugestii cu privire la ceea ce s-ar putea intampla in neregula??

Sunt rulează un EVGA 780 SLI si o placa de bază EVGA 9800 GTX + video card.
Procesorul este un Intel Quad Q9550.

Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult.
Setul de bază 3 temp pare cale de scăzute în comparaţie cu celelalte trei, este posibil ca este senzorul este defect? Te-ai fugi de testare senzori parte din acel program? Celelalte par WAY temperaturi ridicate, Q9450-mi spune că nu-l pentru a rula mai mult de 70. Am de asemenea, de un 790i Ultra. Lasă-mă să verificaţi ce Intel spune despre Q9550, dar care pare prea cald.
Old 8 octombrie 2008, 15:46
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de The New Guy View Post
Hei Thingie, multumesc pentru info. Voi avea de a privi în Coolere. Şi nu, nu ştiu cum să iau pastă off. Dacă i cumpere un frigider, voi de asemenea, necesitatea de a cumpăra mai multe termice paste?? Nu am nici mai mult, deoarece am împrumutat tubului de la fratele meu, când a fost în oraş.
Da, v-ar avea nevoie de ceva mai mult termice pastă (presupunând că hai să nu vii cu ceva, dar nu arata ca un că nu), ca pentru a scoate-o, e foarte simplu, de ce ai nevoie este o şurubelniţă, să-l utilizaţi pentru a twist de 4 Şurub ca capturile astfel încât acestea să pop afară, acum hai să ridice off, în cazul în care acesta nu se ridica de uşor, încercaţi să rotirea cooler, apoi de ridicare-o. odată ce te hai jos, aveţi nevoie pentru a curăţa paste de pe procesor, cel mai bun mod de a face acest lucru, este cu un fir liber panza, şi unele izopropanol, sau ceva similar (practic orice frecare alcool va face) <a href = " [default_href] ">
Reply

Register

Marcaje