![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Baieti, doar l-am construit un nou PC-ul şi m-am gândit din senin că Aş verifica temperatura si se pare ca eu sunt difuzate foarte cald. Am descarcat de la Real Temp utilitate şi asta este ceea ce am ... CORE TEMP 80 71 72 65 Aş posta un ecran shot, dar eu chiar nu stiu cum sa. Dar orice sugestii cu privire la ceea ce s-ar putea intampla in neregula?? Sunt rulează un EVGA 780 SLI si o placa de bază EVGA 9800 GTX + video card. Procesorul este un Intel Quad Q9550. Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult. |
|
| |||
| |||
| Prin modul în care aceste temps postat de mai sus sunt în condiţii normale de utilizare stres. În ideal, la temp hovers jurul mijlocul 60s. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vă recomandăm să vă faceţi un nou fir, vă mai multe şanse de a obţine privitori.
| |||
| |||
| Citat:
Nu, nu sunt ideale temp. Ele sunt în conformitate cu un pic de stres. Ele sunt în Celsius. Cooler, dar am o Coolmax alimentare, şi am un flux de aer NXNT King caz. Cazul are 2 aportul fanilor în faţă, una din partea de caz, una pe partea din spate a caz şi 2 de pe sus. Una din cele 2 de pe partea de sus nu funcţionează. De placă video are propria evantai şi de procesor are fabrica de căldură Chiuveta pe ea. N-am pus un pic de pastă termică înainte de lipit ventilatorul pe el. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sa mutat la noi, proprii şirul.
| |||
| |||
| Multumesc Dave |
|
| |||
| |||
| Problema principala aici este chiuveta Ventilator de căldură pe care îl aveţi, pentru că stocul Intel cooler este destul de slab (toate stoc Coolere sunt), astfel Recomandarea mea ar fi aceea de a obţine o piaţă după cooler pentru ea, presupun ca le-aţi menţionat despre punerea unele termice lipi pe înainte de aplicarea de caldura chiuveta, ştii cum să-l scoate şi se înlocuieşte cu un altul? Dacă se poate, sistemul va fi mult mai răcoare, dacă aveţi un CPU cooler ca prezenta un, Şi nu este foarte scump, asa ca, personal cred ca merita. |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||