menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Viac Temp obavy o Q9550

Reply

Thread Tools
Old 8. októbra 2008, 14:26
Člen Skupina

Ahoj Chlapi, som postavil nový PC a já len myslel, zčistajasna, že bych skontrolovať teplotu a zdá sa, že rovnako ako Bežím VEĽMI horko.

I prevzali Real Temp utilita a to je to, čo mám ...

CORE TEMP
80 71 72 65

I'd post obrazovku střílel, ale aj vážne nevím jak.

Ale nejaké návrhy, čo by mohlo byť zle ide?

I'm beží EVGA 780 SLI dosku a EVGA 9800 GTX + video karty.
Tento procesor je Intel Quad Q9550.

Pomoci by bolo veľmi oceňuje.
Old 8. októbra 2008, 14:30
Člen Skupina

Podľa spôsobu, akým tieto temps posta vyššie sú za normálnych používania stresu.
V dokonalej, teplota sa pohybuje okolo polovice 60..
Old 8. októbra 2008, 14:33
Darcu Skupina

Odporúčam Vám vytvoriť nové vlákno, vaša väčšiu šancu dostať divákov.

I tak: Aký chladič máte? sú tieto teploty v nečinnosti teploty?
Tiež kontrolu, sú v týchto temps Fahrenheita alebo Celzia?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 8. októbra 2008, 14:43
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Odporúčam Vám vytvoriť nové vlákno, vaša väčšiu šancu dostať divákov.

I tak: Aký chladič máte? sú tieto teploty v nečinnosti teploty?
Tiež kontrolu, sú v týchto temps Fahrenheita alebo Celzia?

Nie, nie je ideálna teplota. Sú pod trochu stres.
Sú v Celzia.
Chladiče, tak jsem Coolmax napájanie, a mám NXNT prúdenie vzduchu King prípadu. Tento prípad má 2 sacie ventilátory v prednej, jedna z boku prípad, jeden na zadnej strane prípadu a 2 nahoře. Jeden z 2 na hornej nefunguje. Grafická karta má vlastný ventilátor a CPU má továreň Teplo Výlevky na ňu. Urobil som dať trochu tepelnú vložte pred nalepením ventilátora na to.
Old 8. októbra 2008, 14:45
Administrátor Skupina

Presťahoval do novej, vlastné vlákno.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. októbra 2008, 14:53
Člen Skupina

Vďaka Dave
Old 8. októbra 2008, 15:11
Darcu Skupina

Hlavným problémom je tu Teplo drez Fan ste, ako sa populácie Intel chladiča je skôr chudobní (všetky populácie sú chladiča), takže moje odporúčanie by bolo získať po trh chladič pre to, mám predpokladať ako je uvedené o uvedenie určitých tepelnú vložte pred použitím tepla umývadlo, budete vedieť, ako to odstrániť a nahradiť inou? Ak môžete, systém bude hodně chladnější, ak budete mať radi CPU chladiča tahle, A to nie je moc drahé, tak osobne si myslím, že to stojí za to.
Old 8. októbra 2008, 15:19
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
Hlavným problémom je tu Teplo drez Fan ste, ako sa populácie Intel chladiča je skôr chudobní (všetky populácie sú chladiča), takže moje odporúčanie by bolo získať po trh chladič pre to, mám predpokladať ako je uvedené o uvedenie určitých tepelnú vložte pred použitím tepla umývadlo, budete vedieť, ako to odstrániť a nahradiť inou? Ak môžete, systém bude hodně chladnější, ak budete mať radi CPU chladiča tahle, A to nie je moc drahé, tak osobne si myslím, že to stojí za to.
Thingie Ahoj, vďaka za info. Budem musieť pozrieť do chladiča. A ne, já nevím, jak to prijme pasta off. Ak si kúpiť chladič, budem musieť kúpiť aj viac Termálne pasta? Nemám žiadne bližšie pretože aj vypožičaných rúrky od môjho brata, keď bol v meste.
Old 8. októbra 2008, 15:33
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal New Guy View Post
Ahoj Chlapi, som postavil nový PC a já len myslel, zčistajasna, že bych skontrolovať teplotu a zdá sa, že rovnako ako Bežím VEĽMI horko.

I prevzali Real Temp utilita a to je to, čo mám ...

CORE TEMP
80 71 72 65

I'd post obrazovku střílel, ale aj vážne nevím jak.

Ale nejaké návrhy, čo by mohlo byť zle ide?

I'm beží EVGA 780 SLI dosku a EVGA 9800 GTX + video karty.
Tento procesor je Intel Quad Q9550.

Pomoci by bolo veľmi oceňuje.
Vaše kľúčové 3 temp zdá byť spôsob, ako málo v porovnaní s ostatnými tromi, je možné, že je to čidlo je vadné? Mali by ste spustiť test snímača, ktorá časť programu? V iných teplotách ĎALšIE zdať vysoká, môj Q9450 hovorí ne spúšťať viac ako 70. Tiež som sa 790i Ultra. Mrknu, čo hovorí o Intel Q9550, ale to sa zdá byť príliš horúca.
Old 8. októbra 2008, 15:46
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal New Guy View Post
Thingie Ahoj, vďaka za info. Budem musieť pozrieť do chladiča. A ne, já nevím, jak to prijme pasta off. Ak si kúpiť chladič, budem musieť kúpiť aj viac Termálne pasta? Nemám žiadne bližšie pretože aj vypožičaných rúrky od môjho brata, keď bol v meste.
Áno, budete potrebovať ešte trochu termálne pasta (za predpokladu, že chladič nie je prísť s nejakým, ale nie vyzerať, že raz áno), ako pre jeho odstránenie, je to veľmi jednoduché, čo potrebujete je skrutkovač, použite ju na twist na 4 skrutkovacou, ako úlovky tak vyskočí, teraz by mala odštartovať chladiča, v prípade, že nie je výťah ľahko, skúste rotujúce chladiča, potom zdvíhaciemu ho. akonáhle sa dostanete chladiča vypnúť, musíte čistiť pastu z CPU, najlepším spôsobom, ako to urobiť, je s cupanina zdarma handričkou, a niektoré izopropanolu, alebo podobný (v podstate žiadne odření alkoholu bude robiť) <a href = " [default_href] ">
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.