![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Chlapi, som postavil nový PC a já len myslel, zčistajasna, že bych skontrolovať teplotu a zdá sa, že rovnako ako Bežím VEĽMI horko. I prevzali Real Temp utilita a to je to, čo mám ... CORE TEMP 80 71 72 65 I'd post obrazovku střílel, ale aj vážne nevím jak. Ale nejaké návrhy, čo by mohlo byť zle ide? I'm beží EVGA 780 SLI dosku a EVGA 9800 GTX + video karty. Tento procesor je Intel Quad Q9550. Pomoci by bolo veľmi oceňuje. |
|
| |||
| |||
| Podľa spôsobu, akým tieto temps posta vyššie sú za normálnych používania stresu. V dokonalej, teplota sa pohybuje okolo polovice 60.. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odporúčam Vám vytvoriť nové vlákno, vaša väčšiu šancu dostať divákov.
| |||
| |||
| Citácia:
Nie, nie je ideálna teplota. Sú pod trochu stres. Sú v Celzia. Chladiče, tak jsem Coolmax napájanie, a mám NXNT prúdenie vzduchu King prípadu. Tento prípad má 2 sacie ventilátory v prednej, jedna z boku prípad, jeden na zadnej strane prípadu a 2 nahoře. Jeden z 2 na hornej nefunguje. Grafická karta má vlastný ventilátor a CPU má továreň Teplo Výlevky na ňu. Urobil som dať trochu tepelnú vložte pred nalepením ventilátora na to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presťahoval do novej, vlastné vlákno.
| |||
| |||
| Vďaka Dave |
|
| |||
| |||
| Hlavným problémom je tu Teplo drez Fan ste, ako sa populácie Intel chladiča je skôr chudobní (všetky populácie sú chladiča), takže moje odporúčanie by bolo získať po trh chladič pre to, mám predpokladať ako je uvedené o uvedenie určitých tepelnú vložte pred použitím tepla umývadlo, budete vedieť, ako to odstrániť a nahradiť inou? Ak môžete, systém bude hodně chladnější, ak budete mať radi CPU chladiča tahle, A to nie je moc drahé, tak osobne si myslím, že to stojí za to. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Áno, budete potrebovať ešte trochu termálne pasta (za predpokladu, že chladič nie je prísť s nejakým, ale nie vyzerať, že raz áno), ako pre jeho odstránenie, je to veľmi jednoduché, čo potrebujete je skrutkovač, použite ju na twist na 4 skrutkovacou, ako úlovky tak vyskočí, teraz by mala odštartovať chladiča, v prípade, že nie je výťah ľahko, skúste rotujúce chladiča, potom zdvíhaciemu ho. akonáhle sa dostanete chladiča vypnúť, musíte čistiť pastu z CPU, najlepším spôsobom, ako to urobiť, je s cupanina zdarma handričkou, a niektoré izopropanolu, alebo podobný (v podstate žiadne odření alkoholu bude robiť) <a href = " [default_href] "> |