![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво Момци, управо сам саградио нови рачунар и ја помислио из плаве да сам проверити температуру и изгледа као да сам се приказују Веры хот.
Ја скинути Реал: Темп корисности и то је оно што ја добити ... Цоре ТЕМП и 80 71 72 65 Хтео порука пуцао на екрану, али ја стварно не знам како. Али, све сугестије шта да се дешава у реду? Ја сам раде ЕВГА 780 СЛи матичне плоче и ЕВГА 9800 ГТКС + графичку картицу. ЦПУ је Интел ® Куад К9550. Било који помоћ би било много поштовати. |
|
|
|||
|
|||
|
Узгред Темпс оне горе постављене су под стресом нормалне употребе.
У идеално, темп лебди око уппер 60с. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Препоручујем да направите нову нит, ваше шансе да добијете више гледалаца.
|
|||
|
|||
|
Куоте:
Не, они нису идеални Темп. Они су под мало стреса. Они су у Целзија. Хладњак, добро сам Цоолмакс напајање, па сам НКСНТ Проток ваздуха краља случај. Случај је узимање 2 вентилатора напред, један од стране случају, један на задњој страни кућишта и 2 на врху. Један од 2 на врху не ради. Видео картица има своју вентилатора и процесора има фабрике хладњака на њему. Није ставио ја мало топлотне налепите пре забада вентилатор на њој. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Преселио у нову, сопствену нит.
|
|||
|
|||
|
Хвала Даве
|
|
|
|||
|
|||
|
Главни проблем овде је хладњак фан имате, као што је акција Интел ® хладњак је доста је лош (све залихе су хладњаци), тако да моја препорука би била да се након тржиште хладњак за њега, претпостављам као што се помиње о томе да ставите неке термо паста на пре примене хладњака, да знате како да га уклоните и замените другу? Уколико је могуће, систем ће бити много опуштенији ако добијете процесор хладњак као овај, И није јако скупо, тако да лично мислим да је вредело.
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, ти би била потребна још нека термо паста (под претпоставком да хладњак не долазе са неким, али не изгледа да један не) као и за његовог уклањања, веома је једноставна, оно што вам треба је шрафцигер, користите га 4. заокрет као шраф хвата тако да они поп из, сада би требало да подигне хладњак ван, ако не подигните лако, пробајте ротирајући хладњака, подижући је тада искључен. када се хладњак искључен, потребно је да очисти налепили искључен процесор, најбољи начин да то урадите је са отпаци од предива слободан крпом, а неки изопропанол или сличне (у суштини било трљање алкохолом ће урадити) <а хреф = " [дефаулт_хреф] ">
|