az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Q9550 hakkında daha fazla Temp endişeleri

Reply

Konu Araçları
Old 8 Ekim 2008, 14:26
Üye Grubu

Default Q9550 hakkında daha fazla Temp endişeleri

Merhaba Arkadaşlar, yeni bir bilgisayar ve i sadece mavi bu sıcaklık kontrol ediyorum düşünülmüş gibi çok sıcak kullanıyorum gibi inşa ettik.

Ben Real Temp programını indirmiş ve bu ne elde ediyoruz ...

CORE TEMP
80 71 72 65

Bir ekran resmini ama nasıl bilmiyorum sonrası ediyorum.

Ama yanlış giden olabilir hakkında herhangi bir öneri?

Ben ve bir EVGA 9800 GTX bir EVGA 780 SLI anakart kullanıyorum + ekran kartı.
CPU bir Intel Quad Q9550 ise.

Any help would be greatly appreciated.
Old 8 Ekim 2008, 14:30
Üye Grubu

Bu temps üzerinde yayınlanan Bu arada, normal kullanım stres altındadır.
Idealdir olarak, orta 60s çevresindeki ısı hovers.
Old 8 Ekim 2008, 14:33
Bağış Grubu

Senin için daha fazla izleyiciler için büyük olasılıkla yeni bir iplik yapmak öneririz.

Buna rağmen: size ne soğuk var? Bu sıcaklıklar boşta sıcaklıklar nedir?
Ayrıca bir kontrol, Fahrenhayt ve Santigrat olarak bu temps nelerdir?

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 8 Ekim 2008, 14:43
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Senin için daha fazla izleyiciler için büyük olasılıkla yeni bir iplik yapmak öneririz.

Buna rağmen: size ne soğuk var? Bu sıcaklıklar boşta sıcaklıklar nedir?
Ayrıca bir kontrol, Fahrenhayt ve Santigrat olarak bu temps nelerdir?

Hayır, ideal değil ısı. Bu stres biraz altındadır.
Bunlar Celcius bulunmaktadır.
Soğutucu, iyi bir Coolmax güç kaynağı var, ve ben bir NXNT Hava Akış Kral durumda var. Bu durumda ön 2 tüketiminizi fanlar, bir durum, bir olgu ve 2 üst on arka ve yan vardır. One of the 2 çalışmıyor üstünde. Video Kartı ve kendi hayranı olan işlemci üzerinde fabrika Isı Safak vardır. Bu konuda fan anlaşmazlık önce termal yapıştırın biraz yaptım.
Old 8 Ekim 2008, 14:45
Yönetici Grubu

Yeni, kendi iplik taşındı.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 Ekim 2008, 14:53
Üye Grubu

Teşekkürler Dave
Old 8 Ekim 2008, 15:11
Bağış Grubu

Gibi ilgili bazı koyarak belirtilen ana sorun burada Isı o kadar benim önerisi olacağını olarak stoğu Intel oldukça kötü soğuk var, Fan (tüm stok soğutucu) için pazar serin bir sonra almak için lavabo, ben varsayıyorum ısı batmak uygulamadan önce üzerinde termal yapıştırmak, siz nasıl kaldırmak için ve farklı bir yerini biliyor musun? Eğer bir CPU soğutucu gibi elde Eğer sistem çok serin edilir Bu birÇok pahalı ve bu değildir, bu nedenle kişisel olarak ben buna değer olduğunu düşünüyorum.
Old 8 Ekim 2008, 15:19
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
Gibi ilgili bazı koyarak belirtilen ana sorun burada Isı o kadar benim önerisi olacağını olarak stoğu Intel oldukça kötü soğuk var, Fan (tüm stok soğutucu) için pazar serin bir sonra almak için lavabo, ben varsayıyorum ısı batmak uygulamadan önce üzerinde termal yapıştırmak, siz nasıl kaldırmak için ve farklı bir yerini biliyor musun? Eğer bir CPU soğutucu gibi elde Eğer sistem çok serin edilir Bu birÇok pahalı ve bu değildir, bu nedenle kişisel olarak ben buna değer olduğunu düşünüyorum.
Hey Thingie, bilgi için teşekkürler. Ben soğutucu bakmak gerekir. Ve Hayır, ben nasıl yapıştırın çıkarmak bilmiyorum. Eğer i, i de Termal yapıştırın almanıza gerek bir soğutucu satın? Herhangi bir bu yana benim kardeşim zaman o şehirde olan tüp ödünç daha yok.
Old 8 Ekim 2008, 15:33
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by The New Guy View Post
Merhaba Arkadaşlar, yeni bir bilgisayar ve i sadece mavi bu sıcaklık kontrol ediyorum düşünülmüş gibi çok sıcak kullanıyorum gibi inşa ettik.

Ben Real Temp programını indirmiş ve bu ne elde ediyoruz ...

CORE TEMP
80 71 72 65

Bir ekran resmini ama nasıl bilmiyorum sonrası ediyorum.

Ama yanlış giden olabilir hakkında herhangi bir öneri?

Ben ve bir EVGA 9800 GTX bir EVGA 780 SLI anakart kullanıyorum + ekran kartı.
CPU bir Intel Quad Q9550 ise.

Any help would be greatly appreciated.
Sizin çekirdek 3 ısı şekilde düşük diğer üç ile karşılaştırıldığında, bu kadar sensör arızalı olabilir gibi? Bu programın test sensörleri bölümü çalışıyor muydu? Diğer sıcaklıklarda YOLLU yüksek görünüyor, benim Q9450 70 üzerinden çalıştırmak için değil diyor. Ben de bir 790i Ultra var. Bana ne Intel kontrol edelim ve Q9550 hakkında söyledi, ama çok sıcak görünüyor.
Old 8 Ekim 2008, 15:46
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by The New Guy View Post
Hey Thingie, bilgi için teşekkürler. Ben soğutucu bakmak gerekir. Ve Hayır, ben nasıl yapıştırın çıkarmak bilmiyorum. Eğer i, i de Termal yapıştırın almanıza gerek bir soğutucu satın? Herhangi bir bu yana benim kardeşim zaman o şehirde olan tüp ödünç daha yok.
Evet, biraz daha termal yapıştırmak gerekir (bu serin varsayarak bazı gelir gelmez, ancak kaldırma Bir yapar) gibi değil, oldukça, ne gerek basit bir tornavida, bunu kullanın Eğer kolay bir asansör değil bükülme gibi 4 vida ki, artık serin kalkmak gerekir dışarı açılır, bir soğuk dönem çalışın, sonra onu kaldırılması görmekte. siz soğuk kurtulmak, size CPU kapatma yapıştırın, bunu yapmanın en iyi yolu temizlemek için, ihtiyacınız olan bir pamuk tiftiği bez ile ve bazı isopropanol veya benzer (temelde herhangi bir sürtünme alkol yapacağız) <A href = "olduğunu [default_href] ">
Reply

Register

Bookmarks