менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 жовтня 2008, 14:26
Член групи

Привіт хлопці, я тільки що побудували новий комп'ютер, і я подумав, з блакитний, який я б перевірити температуру і, здається, як я біжу дуже жарко.

Я завантажив утиліту Real Temp і ось що я отримую ...

Core Temp
80 71 72 65

Я пост знімку екрану, але я справді не знаю, як.

Але будь-які пропозиції щодо того, що може бути справа??

Я біжу EVGA 780 SLI Motherboard і EVGA 9800 GTX + відеокарта.
Процесор Intel Quad Q9550.

Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.
Old 8 жовтня 2008, 14:30
Член групи

До речі, ці Temps Написав вище, при нормальному використанні стресом.
В ідеалі, темп коливається навколо середини 60s.
Old 8 жовтня 2008, 14:33
Донор групи

Я рекомендую вам зробити нову тему, вашу більше шансів отримати глядачів.

Навіть так: Який кулер у вас є? ці температури простою температурах?
Крім того, перевірка, ці Temps за шкалою Фаренгейта або Цельсія?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 8 жовтня 2008, 14:43
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Я рекомендую вам зробити нову тему, вашу більше шансів отримати глядачів.

Навіть так: Який кулер у вас є? ці температури простою температурах?
Крім того, перевірка, ці Temps за шкалою Фаренгейта або Цельсія?

Ні, вони не є ідеальними темп. Вони знаходяться під трохи стресу.
Вони в градусах Цельсія.
Cooler, а в мене є поставка Coolmax влада, і я NXNT Повітряний потік короля справи. Справа 2 при вентиляторів на передній, однією із сторін у справі, один на задній частині корпусу і 2 нагорі. Один з 2 на вершині не працює. Відеокарта має власний вентилятор і процесор має завод Радіатор на ньому. Я поклав трохи термопасти до прилипання вентилятор на ньому.
Old 8 жовтня 2008, 14:45
Адміністратор групи

Переїхала в новий, власний потік.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 8 жовтня 2008, 14:53
Член групи

Thanks Dave
Old 8 жовтня 2008, 15:11
Донор групи

Основною проблемою тут є радіатор вентилятор у вас є, тому що фондовий кулер Intel це скоріше бідними (усі складі кулери), тому моя рекомендація буде отримати після ринку кулер для нього, я гадаю, Ви згадали про поклавши собі термопасти перед нанесенням на радіатор, ви знаєте, як його видалити і замінити на іншу? Якщо ви можете, система буде набагато краще, якщо ви отримаєте, як кулер це одне, І це не дуже дорого, тому я особисто вважаю, що це варто того.
Old 8 жовтня 2008, 15:19
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
Основною проблемою тут є радіатор вентилятор у вас є, тому що фондовий кулер Intel це скоріше бідними (усі складі кулери), тому моя рекомендація буде отримати після ринку кулер для нього, я гадаю, Ви згадали про поклавши собі термопасти перед нанесенням на радіатор, ви знаєте, як його видалити і замінити на іншу? Якщо ви можете, система буде набагато краще, якщо ви отримаєте, як кулер це одне, І це не дуже дорого, тому я особисто вважаю, що це варто того.
Ей Thingie, спасибо за информацию. Мені доведеться заглянути в холодильниках. І немає, я не знаю, як зробити пасту Off. Якщо б я купити кулер, я необхідно також придбати більше термопасти? Я не маю більше, тому що я запозичив трубу від свого брата, коли він був у місті.
Old 8 жовтня 2008, 15:33
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав New Guy View Post
Привіт хлопці, я тільки що побудували новий комп'ютер, і я подумав, з блакитний, який я б перевірити температуру і, здається, як я біжу дуже жарко.

Я завантажив утиліту Real Temp і ось що я отримую ...

Core Temp
80 71 72 65

Я пост знімку екрану, але я справді не знаю, як.

Але будь-які пропозиції щодо того, що може бути справа??

Я біжу EVGA 780 SLI Motherboard і EVGA 9800 GTX + відеокарта.
Процесор Intel Quad Q9550.

Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю.
Ваш основний 3 темп здається способом низький у порівнянні з трьома іншими, чи можливо, що це датчик несправний? Ви запустіть частини тесту датчики цю програму? Інших температурах ШЛЯХ здатися високою, моя Q9450 говорить не запускати її старше 70 років. У мене також є 790i Ultra. Дозвольте мені перевірити, що говорить про Intel Q9550, але здається, що дуже жарко.
Old 8 жовтня 2008, 15:46
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав New Guy View Post
Ей Thingie, спасибо за информацию. Мені доведеться заглянути в холодильниках. І немає, я не знаю, як зробити пасту Off. Якщо б я купити кулер, я необхідно також придбати більше термопасти? Я не маю більше, тому що я запозичив трубу від свого брата, коли він був у місті.
Так, вам буде потрібно ще кілька термопасту (якщо кулер не поставляється з деякими, але не схоже, що одна робить), а по її видалення, це досить просто, що вам потрібно, це викрутка, використовувати його для твіст 4 гвинта, як улову, щоб вони вискочити, тепер кулера повинна підйому, якщо воно не знімає легко, спробуйте обертового кулера, то скасування його. Як тільки ви отримаєте від кулера, вам необхідно очистити від пасти процесор, кращий спосіб зробити це, як з тканиною без ворсу, а деякі ізопропіловий спирту, або аналогічний (в основному будь-якого спирту буде робити) <A HREF = " [default_href] ">
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.