![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт хлопці, я тільки що побудували новий комп'ютер, і я подумав, з блакитний, який я б перевірити температуру і, здається, як я біжу дуже жарко.
Я завантажив утиліту Real Temp і ось що я отримую ... Core Temp 80 71 72 65 Я пост знімку екрану, але я справді не знаю, як. Але будь-які пропозиції щодо того, що може бути справа?? Я біжу EVGA 780 SLI Motherboard і EVGA 9800 GTX + відеокарта. Процесор Intel Quad Q9550. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. |
|
|
|||
|
|||
|
До речі, ці Temps Написав вище, при нормальному використанні стресом.
В ідеалі, темп коливається навколо середини 60s. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я рекомендую вам зробити нову тему, вашу більше шансів отримати глядачів.
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Ні, вони не є ідеальними темп. Вони знаходяться під трохи стресу. Вони в градусах Цельсія. Cooler, а в мене є поставка Coolmax влада, і я NXNT Повітряний потік короля справи. Справа 2 при вентиляторів на передній, однією із сторін у справі, один на задній частині корпусу і 2 нагорі. Один з 2 на вершині не працює. Відеокарта має власний вентилятор і процесор має завод Радіатор на ньому. Я поклав трохи термопасти до прилипання вентилятор на ньому. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Переїхала в новий, власний потік.
|
|||
|
|||
|
Thanks Dave
|
|
|
|||
|
|||
|
Основною проблемою тут є радіатор вентилятор у вас є, тому що фондовий кулер Intel це скоріше бідними (усі складі кулери), тому моя рекомендація буде отримати після ринку кулер для нього, я гадаю, Ви згадали про поклавши собі термопасти перед нанесенням на радіатор, ви знаєте, як його видалити і замінити на іншу? Якщо ви можете, система буде набагато краще, якщо ви отримаєте, як кулер це одне, І це не дуже дорого, тому я особисто вважаю, що це варто того.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||