![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на mosfets ми дънната платка не heatsink как не са ли прегряване без такъв?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets да получите наистина ГОРЕЩИ но те приучавам прегрявам
| |||
| |||
| така те приучавам прегряване на всички? cewy ми каза, те биха могли да |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| те могат да прегрява, а не на точката на изключване, но той ще намали живота
| |||
| |||
| O OK |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A MOSFET е основно просто напрежение преобразувател. На компютъра се използва за генериране на напрежението на процесора, паметта напрежение др Всеки път, когато те превключване на електроенергия трябва да дъмп излишната топлина някъде. Обикновено те не се нуждаят от радиатори, защото топлината, генерирана е разпиляване и не достатъчно, за да причинят щети. Въпреки това, Вие обикновено имат проблеми, когато overclock компютър и да се повиши напрежения. Това прави сегашните влизащи в MOSFET отиде така MOSFET трябва да дъмп повече топлина. Така че те прегрява причината е, че те са повече работа текущата тогава те са били проектирани да. Но добави heatsink средства има повече време за топлинна енергия за разпиляване и температурата се връща надолу. На теория, при по-скъпо или overclock проектирани бордове на MOSFET трябва да бъдат проектирани да обработват повече текущата без радиатори така добави върху радиатори не би да има нужда от толкова много. Но той не винаги работи по този начин.
|
| |||
| |||
| добре на overclockers дъски на mosfets имат радиатори |
|
| |||
| |||
| Това е, което искам да кажа. Наистина те трябва да бъдат достатъчно мощни транзистори за да се справят с токове на overclocking на първо място, без радиатори. Но много малко дъски изглежда да е така, както и повечето, както вие казвате, имат радиатори.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Както ви глоба, освен ако не сте OC |
|
| |||
| |||
| Аз добавили ХС към моята mosfets заедно преди време мислех, че ще ми OC Dell борда ... |