![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mosfets se na mé desce nemají chladič, jak jsou, jak známo, aniž by některý z přehřátí?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets udělat si opravdu HOT ale zvyklý přehřívat
| |||
| |||
| tak zvyklý přehřívat vůbec? cewy mi řekl, že by mohl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mohou přehřívat, a ne na místě odstavení ale dojde ke snížení životnosti
| |||
| |||
| o ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A MOSFET je v podstatě jen napětí měniče. V počítači je použit k vytvoření napětí procesoru, napětí pamětí apod. Kdykoliv jsou spínací elektřiny, které mají s výpisem nadměrné teplo někam. Obvykle nepotřebují chladiče, protože teplo se jen rozptýlí a nestačí na způsobení škody. Nicméně, ty mají obvykle problémy, když přetaktování PC a zvýší napětí. To znamená, že vstupem do běžného MOSFET nahoru, takže MOSFET je výpisem více tepla. Takže důvod jejich přehřívání je manipulace jsou více současného pak byly navrženy tak, aby. Ale přidání chladiče znamená, že je více času na teplo se rozptýlí a teploty se vrací dolů. Teoreticky o dražší nebo přetaktování desky určené pro MOSFET by měly být navrženy tak, aby rukojeť aktuálnější bez chladiče tak přidat na chladiče by nebylo potřeba tolik. Ale ne vždy pracovat tímto způsobem.
|
| |||
| |||
| i na overclockers desky se mosfets mít chladiče |
|
| |||
| |||
| To je to, co chci říct. Fakt, že by měl být jen dostatečně silný tranzistory zpracovávat proudy přetaktování na prvním místě bez chladiče. Ale jen velmi málo desek se zdají být takhle, a většina, jak říkáte, mají chladiče.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| přesto vaše pokuty, pokud si oc |
|
| |||
| |||
| I hs přidala k mým mosfets podél dávno přemýšlel jsem šel do mé oc dell palubě ... |