![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mosfets μου σχετικά με την μητρική πλακέτα δεν έχουν heatsink πως δεν είναι η υπερθέρμανση WITHOUT ένα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets do get πραγματικά HOT αλλά συνηθίζει υπερθερμαίνετε
| |||
| |||
| έτσι συνηθίζει υπερθερμαίνετε σε όλα; cewy Μου είπαν ότι θα μπορούσαν να |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| να μπορούν να την υπερθέρμανση, να μην το σημείο του τερματισμού, αλλά θα μειώσει ζωής
| |||
| |||
| o ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα MOSFET είναι βασικά μόνο ένα μετατροπέα τάσης. Σε έναν υπολογιστή που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει την τάση της CPU, Memory τάσης κ.λπ. Κάθε φορά που η αλλαγή της ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να απορρίπτουν την πλεονάζουσα θερμότητα από κάπου. Κανονικά δεν χρειάζεται heatsinks διότι θερμότητα που έχει διαχυθεί και μόνο δεν αρκεί για να προκαλέσει βλάβη. Ωστόσο, κατά κανόνα έχουν πρόβλημα όταν overclock έναν υπολογιστή και να αυξήσει τις τάσεις. Το γεγονός αυτό καθιστά τη σημερινή είσοδο στην MOSFET να ανέλθει μέχρι τα MOSFET να έχει μεγαλύτερη θερμική χωματερή. Έτσι, ο λόγος που είναι υπερθερμαίνετε είναι χειρισμό πιο σύγχρονο τότε είχαν σχεδιαστεί έτσι ώστε να. Ωστόσο, η προσθήκη μιας heatsink σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερος χρόνος για τη θερμότητα και να διαχέεται η θερμοκρασία πηγαίνει πίσω. Θεωρητικά, για την πιο δαπανηρή ή overclock σχεδιαστεί το MOSFET συμβούλια θα πρέπει να έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί πιο σύγχρονο ΧΩΡΙΣ heatsinks ώστε να προσθέσετε heatsinks δεν θα χρειάζονται τόσο πολύ. Αλλά δεν είναι πάντα προς αυτόν τον τρόπο.
|
| |||
| |||
| καλά για overclockers συμβούλια έχουν heatsinks τα mosfets |
|
| |||
| |||
| Αυτό ακριβώς εννοώ. Πραγματικά θα πρέπει μόνο να είναι αρκετά ισχυρό τρανζίστορ να χειρίζεται τα ρεύματα του overclocking στην πρώτη θέση, χωρίς την heatsinks. Αλλά πολύ λίγοι πίνακες φαίνεται να είναι κάπως έτσι, και οι περισσότεροι όπως λες, έχει heatsinks.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ούτως ή άλλως το πρόστιμο αν δεν oc |
|
| |||
| |||
| Προσέθεσα ένα hs mosfets μαζί μου για καιρό σκέψης i επρόκειτο να oc μου dell σκάφους ... |