![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mosfets je na mojoj matičnoj ploči nemam heatsink kako se ne pregrijavanja bez?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets to get stvarno VRUĆE ali oni navika pregrijavanja
| |||
| |||
| pa navika pregrijavanja uopće? cewy mi je rekao da bi mogli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oni mogu pregrijati, a ne da je točka shutdown ali će smanjiti život
| |||
| |||
| o ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A MOSFET je u osnovi samo napon pretvarača. Na računalu se koristi za generiranje CPU napon, napon memorije itd. Kad god bi komutiranje struje su na smetljište negdje viška topline. Obično oni ne trebaju heatsinks jer su generirane topline samo je rasut i nije dovoljno da uzrokuje štetu. Međutim, koji obično imaju problema kada overclock računalo i podignuti prenaponi. To čini trenutnu ulaska u MOSFET pođe pa MOSFET se izvatkom više topline. Tako je i razlog što su se pregrijati rukovanje više tekuće zatim su namijenjene. Ali dodavanja heatsink znači nema više vremena za vrućine se rasut i temperatura seže dolje. Teoretski, na više ili skuplje overclock dizajniran zajednice u MOSFET treba biti dizajniran za nositi s trenutnim bez heatsinks više dodaj na heatsinks tako ne bi bilo potrebno toliko. Ali to nije uvijek rade na ovaj način.
|
| |||
| |||
| dobro na overclockers zajednice u mosfets imati heatsinks |
|
| |||
| |||
| To je ono što mislim. Stvarno bi trebalo biti dovoljno snažan da se rukovati transistors struja od overclocking na prvom mjestu, bez heatsinks. Ali vrlo je malo zajednice Čini se da kao što je ovaj, kao i većina vas reći, imaju heatsinks.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ionako vaše fine osim ako oc |
|
| |||
| |||
| I dodao HS u moje mosfets ago razmišljanja uz put sam bio idući u oc moj Dell odbora ... |