![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A MOSFET én az alaplap nincs hűtőborda hogy van, ha nem túlmelegedés nélkül?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOSFET nem kap igazán FORRÓ de szokás túlmelegszik
| |||
| |||
| így szokás túl egyáltalán? cewy mondta nekem is |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| is túl, hogy nem az a pont a shutdown, de csökkenti élet
| |||
| |||
| o OK |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Mosfet alapvetően csak egy feszültség konverteren. A számítógépen is használják-e a CPU feszültség, memória feszültség stb Amikor a kapcsoló villamos azokat dump a többlet hőt valahol. Általában nem szükséges Heatsinks mert hőt csak kicsapongó és nem elég ahhoz, hogy kárt okoznak. Ugyanakkor általában van probléma, ha overclock egy számítógépre és vesse fel a feszültség. Ez a jelenlegi belépő mosfet megy fel, így a mosfet ki dump több hőt. Tehát az ok, hogy túl van azok kezelése több aktuális, akkor az volt a célja,. De hozzá a hűtőborda eszközökkel is több időt a hőt, hogy szétfoszlik, és a hőmérséklet nyúlik vissza. Elméletileg a drágább vagy overclock tervezett boards a mosfet úgy kell kialakítani, kezelni a jelenlegi nélkül Heatsinks hozzátoldjunk Heatsinks így nem lenne szükség annyira. De ez nem mindig működik így.
|
| |||
| |||
| jól overclockers táblák a MOSFET van Heatsinks |
|
| |||
| |||
| Ez az, amit gondolok. Komolyan meg kell most is elég erős, hogy kezelni tudja a tranzisztor áram az overclocking az első hely nélkül Heatsinks. De nagyon kevés táblák tűnnek, mint ez, és a legtöbb, amit mondasz, hogy Heatsinks.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| egyébként a bírságot, ha nem oc |
|
| |||
| |||
| Új HR-én a MOSFET mentén régen gondolkodás azt akartam oc én dell fórumon ... |