![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את mosfets על לוח האם שלי אין heatsink איך הם לא overheating בלי אחד?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets לעשות לקבל באמת HOT אבל הם wont לחמם יותר מדי
| |||
| |||
| לחמם יותר מדי רגיל, כך שהם בכלל? cewy אמר לי שהם יכולים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם יכולים לחמם יותר מדי, לא את נקודת הכיבוי אך היא תפחית החיים
| |||
| |||
| O אישור |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| א Mosfet הוא בעצם רק ממיר מתח. במחשב נעשה בו שימוש על מנת ליצור את CPU מתח, מתח זיכרון וכו ' בכל פעם שהם עובר חשמל הם צריכים להציף את השוק של עודף חום איפשהו. בדרך כלל, הם אינם זקוקים heatsinks בגלל החום שנוצר הוא שהם פשוט מתנון ולא מספיק כדי לגרום נזק. עם זאת, בדרך כלל אתה נתקל בבעיות בעת overclock מחשב ותרים את voltages. זה הופך את הכניסה הנוכחית mosfet לעלות mosfet כך שיש מקום מוזנח יותר חום. אז הסיבה היא שהם לחמם יותר מדי הם יותר בטיפול הנוכחי אז הם היו מתוכנן. אבל הוספת heatsink האמצעים יש יותר זמן בחום להיות מתנון ואת טמפרטורת הולך למטה. תיאורטית, יותר יקר או overclock תוכנן על לוחות mosfet צריך להיות מתוכנן לטפל יותר heatsinks הנוכחי מבלי להוסיף על כך heatsinks לא יהיה צורך כל כך הרבה. אבל זה לא תמיד עובד ככה.
|
| |||
| |||
| ובכן overclockers על לוחות את mosfets יש heatsinks |
|
| |||
| |||
| זה מה שאני אומר. הם באמת רק צריכים להיות חזקים מספיק כדי להתמודד transistors את currents של overclocking את המקום הראשון ללא heatsinks. אבל מעט מאוד לוחות נראה ככה, וחלק כמו שאמרת, יש heatsinks.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| בכל מקרה את הקנס, אלא אם oc |
|
| |||
| |||
| אני הוסיף HS שלי mosfets לאורך זמן לחשוב לפני שאני הולך oc שלי Dell Board ... |