![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mano plokštėje MOSFETs neturi HEATSINK kaip jie negali perkaisti be one?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOSFETs gauname tikrai HOT bet papratimas perkaisti
| |||
| |||
| todėl jie papratimas perkaitimo visuose? cewy man jie galėtų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jie gali perkaisti, o ne dėl uždarymo taško, tačiau jis bus sumažinti gyvenimą
| |||
| |||
| o OK |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOP tranzistorius iš esmės yra tik įtampos keitiklis. Kompiuteryje jis yra naudojamas kurti CPU voltage, Memory įtampa ir tt Kai jie perjungimas elektros jie turi iškelties šilumos perteklių kažkur. Paprastai jų nereikia radiatoriai, nes šiluma yra tiesiog švaistomi ir nepakanka žalą. Tačiau, jūs paprastai kyla problemų, kai overclock PC ir padidinti įtampą. Todėl dabartinė įvežamų MOSFET eiti taip MOSFET turi dump daugiau šilumos. Taigi priežasties jos perkaitimas yra jos tvarkosi naujausius tada jie buvo skirti. Bet pridėjus HEATSINK reiškia, kad daugiau laiko už šilumą išsklaidys ir temperatūros nueina žemyn. Teoriškai, ant kelių ar overclock skirtos lentos MOSFET turi būti suprojektuotos dirbti daugiau nei dabartiniai radiatoriai be to add on radiatoriai nereikalinga tiek daug. Tačiau ji ne visada veikia tokiu būdu.
|
| |||
| |||
| gerai Overclockers lentos MOSFETs turėti Radiatoriai |
|
| |||
| |||
| Štai ką turiu galvoje. Tikrai jie turėtų būti tik pakankamai galinga, kad tranzistoriai su rankena ir įsijungimas į pirmąją vietą be radiatoriai srovių. Tačiau tik nedaugelis lentos atrodo, kaip šis, ir daugelis, kaip jūs sakote, yra radiatoriai.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| vistiek savo baudą, jei oc |
|
| |||
| |||
| Dodałem HS mano MOSFETs kartu seniai galvoju buvau ketinate oc mano dell valdybos ... |