![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| par manu mātesplati MOSFETs nav Heatsink kā tās nav pārkaršanu, ja viens?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOSFETs saņemam ļoti HOT bet paradis pārkarsēt
| |||
| |||
| lai viņi paradis pārkarsēt visos? cewy man viņi varētu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tie var pārkarst, nevis punktu slēgšanu, bet tā samazinās dzīves
| |||
| |||
| o ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| MOSFET ir būtībā tikai sprieguma pārveidotāju. Uz datora tas tiek izmantots, lai ģenerētu CPU spriegumu, Memory voltage uc Vienmēr, kad viņi pāriet elektrības tie ir dempingu no pārmērīga siltuma kaut kur. Parasti tie nav jātransponē Pāraidīšanas elementi, jo tie siltumenerģiju vienkārši izkliedē un nav pietiekami, lai radītu kaitējumu. Tomēr, parasti ir problēmas, kad tu OVERCLOCK datoru un paaugstināt spriegumu. Tas padara pašreizējo ieceļošanas MOSFET iet uz augšu, lai MOSFET ir dump vairāk siltuma. Tā iemesla dēļ pārkarsēt ir tās risina plašāka strāvas, tad tie bija paredzēti. Bet pievienojot Heatsink nozīmē, ka ir nepieciešams vairāk laika, lai siltuma izkliedēties un temperatūras iet atpakaļ uz leju. Teorētiski, par dārgāku vai OVERCLOCK mērķis dēļi MOSFET ir paredzēts šim plašāka strāvas bez Pāraidīšanas to pievienot uz Pāraidīšanas elementi nebūtu vajadzīga tik daudz. Bet tas ne vienmēr strādā šādā veidā.
|
| |||
| |||
| labi overclockers dēļi MOSFETs ir Pāraidīšanas elementi |
|
| |||
| |||
| Tas ir tas, ko es domāju. Patiesībā tie ir tikai jābūt pietiekami varena, tranzistori, lai apstrādātu no overclocking ir pirmajā vietā bez Pāraidīšanas strāvas. Bet ļoti maz dēļu šķiet kā šis, un lielākā daļa, kā jūs sakāt, ir Pāraidīšanas elementi.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| anyway jūsu naudas, ja vien jūs oc |
|
| |||
| |||
| I pievieno hs uz manu MOSFETs kopā laiku atpakaļ domāšana I gatavojas oc mana dell board ... |