![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| w mosfets na mojej płycie głównej nie ma jak Radiator nie są bez przegrzania jeden?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets nie uzyskać naprawdę Gorące ale wont przepalać
| |||
| |||
| więc wont przepalać w ogóle? cewy powiedział mi mogą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mogą przegrzać, a nie do punktu zamykania ale zmniejszy życia
| |||
| |||
| o ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A MOSFET jest w zasadzie tylko napięcia konwerter. Na komputerze jest ona wykorzystywana do generowania napięcia CPU, pamięci napięcia itp. Za każdym razem, gdy ich przełączania elektrycznej muszą zrzucić nadmiar ciepła gdzieś. Zazwyczaj nie muszą Heatsinks ponieważ ciepło wytwarzane jest rozproszona i nie wystarcza do wyrządzenia szkody. Jednakże, można normalnie mieć problemy podczas overclockingu komputera i zwiększyć napięcie. To sprawia, że obecny wprowadzając MOSFET pójść więc MOSFET musi zrzucić więcej ciepła. Więc dlatego przepalać jest obsługa są bardziej aktualne następnie były one przeznaczone do. Jednak dodanie Radiator oznacza więcej czasu na ciepło być rozproszona, a temperatura sięga dół. Teoretycznie, na droższe lub overclockingu zaprojektowane deski do MOSFET powinny być zaprojektowane tak, aby obsłużyć najnowsze bez Heatsinks więc dodać na Heatsinks nie byłyby potrzebne tyle. Ale to nie zawsze działa w ten sposób.
|
| |||
| |||
| również na tablicach overclockers w mosfets mają Heatsinks |
|
| |||
| |||
| To co mam na myśli. Naprawdę nie powinna być słaba tranzystorów do obsługi prądy overclockingu w pierwszej kolejności bez Heatsinks. Ale bardzo niewielu płyt wydaje się być podobny do tego, a najbardziej jak mówisz, ma Heatsinks.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| anyway, chyba że twój grzywny oc |
|
| |||
| |||
| I dodał hs do mojego mosfets wzdłuż czas temu myślenia i trafia do mojej oc dell pokładzie ... |