![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de mosfets mea de pe placa de bază nu au nici un heatsink cum sunt ele, nu fără o supraîncălzire?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets te faci cu adevărat HOT dar au obiceiul supraincalzirea
| |||
| |||
| astfel încât acestea să obiceiul supraincalzirea la toate? cewy mi-a spus ca acestea ar putea |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ele pot supraîncălzi, nu, până la punctul de închidere, dar se va reduce de viaţă
| |||
| |||
| O ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un MOSFET este, în principiu, doar un convertor de tensiune. Pe un computer, este utilizat pentru a genera tensiune procesor, memorie de tensiune, etc Ori de câte ori ele trecerea de energie electrică pe care trebuie să le dump de excesul de căldură pe undeva. În mod normal, nu au nevoie de heatsinks deoarece căldura generată este doar desfrânată şi nu e de ajuns pentru a provoca daune. Cu toate acestea, în mod normal, atunci când au probleme de overclock un PC şi ridica tensiuni. Acest lucru face ca curent care intră în MOSFET merge până MOSFET, astfel că trebuie să mai dump de căldură. Deci, motivul pentru care este supraincalzirea acestea sunt mai multe curente de manipulare, atunci ele au fost concepute pentru a. Dar, adăugând un heatsink mijloace există de mai mult timp pentru a energiei termice pentru a fi risipitor şi temperatura merge înapoi. Teoretic, pe mai scump sau overclock proiectat panouri de MOSFET ar trebui să fie concepute pentru a gestiona mai multe curente, fără a adăuga heatsinks atât pe heatsinks nu ar fi nevoie de atât de mult. Dar aceasta nu funcţionează întotdeauna în acest fel.
|
| |||
| |||
| bine pe overclockers panouri de mosfets au heatsinks |
|
| |||
| |||
| Aceasta este ceea ce vreau să spun. Serios ei ar trebui sa fie suficient de puternic pentru a manipula tranzistori curentii de overclocking, în primul rând, fără a heatsinks. Dar foarte putini panouri, par a fi în acest fel, şi de cele mai multe ca ai spus, au heatsinks.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| oricum vă bine dacă nu OC |
|
| |||
| |||
| Am adăugat un hs să-mi mosfets lungul timp în urmă de gândire i aveam de gând să-mi oc Dell bord ... |