![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mosfets sa na mojej doske nemajú chladič, ako sú, ako je známe, bez toho, aby niektorý z prehriatia?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets urobiť si naozaj HOT ale zvyknutý prehrievať
| |||
| |||
| tak zvyknutý prehrievať vôbec? cewy mi povedal, že by mohol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| môžu prehrievať, a nie na mieste odstavenie ale dôjde k zníženiu životnosti
| |||
| |||
| o ok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A MOSFET je v podstate len napätie meniča. V počítači je použitý na vytvorenie napätia procesora, napätie pamětí apod Kedykoľvek sú spínacie elektriny, ktoré majú s výpisom nadmerné teplo niekam. Obvykle nepotrebujú chladiča, pretože teplo sa len rozptýlia a nestačí na spôsobenie škody. Napriek tomu, tie majú zvyčajne problémy, keď přetaktování PC a zvýši napätie. To znamená, že vstupom do bežného MOSFET hore, takže MOSFET je výpisem viac tepla. Takže dôvod ich prehrievaniu je manipulácia sú viac súčasného potom boli navrhnuté tak, aby. Ale pridania chladiča znamená, že je viac času na teplo sa rozptýlia a teploty sa vracia nadol. Teoreticky o drahšie alebo přetaktování dosky určené pre MOSFET by mali byť navrhnuté tak, aby rukoväť aktuálnejšie bez chladiča tak pridať na chladiče by nebolo potreba toľko. Ale nie vždy pracovať týmto spôsobom.
|
| |||
| |||
| aj na overclockers dosky sa mosfets mať chladiča |
|
| |||
| |||
| To je to, čo chcem povedať. Fakt, že by mal byť len dostatočne silný tranzistory spracovávať prúdy přetaktování na prvom mieste bez chladiča. Ale len veľmi málo platní sa zdajú byť takhle, a väčšina, ako vravíte, majú chladiča.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| napriek tomu vaša pokuty, ak si oc |
|
| |||
| |||
| I hs pridala k mojim mosfets pozdĺž dávno přemýšlel jsem šel do mojej oc dell palube ... |