![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мосфетс је на мојој матичној плочи немам хеатсинк како се не прегрејавања без?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мосфетс то гет стварно Врућа али они навика прегрејавања
| |||
| |||
| па навика прегрејавања уопште? цеуы ми је рекао да би могли |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| они могу прегријати, а не да је тачка обустава рада али ће смањити живот
| |||
| |||
| о ок |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А МОСФЕТ је у основи само напон конвертор. На рачунару се користи за генерисање ЦПУ напон, напон меморије итд Кад год би комутирање струје су на сметљиште негде вишка топлоте. Обично они не требају хеатсинкс јер су генерисане топлоте само је Расут и није довољно да узрокује штету. Међутим, који обично имају проблема када оверцлоцк рачунар и подигнути пренапона. То чини тренутну уласка у МОСФЕТ пође па МОСФЕТ се меморије више топлоте. Тако је и разлог што су се прегријати руковање више текуће затим су намењене. Али додавања хеатсинк значи нема више времена за врућине се Расут и температура сеже доле. Теоретски, на више или скупље оверцлоцк дизајниран заједнице у МОСФЕТ треба бити дизајниран за носити са тренутним без хеатсинкс више додај на хеатсинкс тако не би било потребно толико. Али то није увек раде на овај начин.
|
| |||
| |||
| добро на оверцлоцкерс заједнице у мосфетс имати хеатсинкс |
|
| |||
| |||
| То је оно што мислим. Стварно би требало да буде довољно снажан да се руковати трансисторс струја од Оверцлоцкинг на првом месту, без хеатсинкс. Али врло је мало заједнице Чини се да као што је овај, као и већина вас рећи, имају хеатсинкс.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| ионако ваше фине осим ако оц |
|
| |||
| |||
| И додао ХС у моје мосфетс аго размишљања уз пут сам био идући у оц мој Делл одбора ... |