![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| benim anakart üzerinde mosfets hayır nasıl bir olmadan aşırı değildir heatsink var mı?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfets gerçekten var SICAK ama alışkanlık ısınmak
| |||
| |||
| onlar da alışmış ısınmak hiç? cewy bana da olabilir dedi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onlar, kapatma açısından değil ısınmak, ama hayat azaltır
| |||
| |||
| O tamam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir MOSFET temelde sadece bir gerilim dönüştürücüsüdür. Bu, Bellek voltaj vb CPU gerilim oluşturmak için kullanılan bir bilgisayarda Ne zaman onlar bir fazla ısı dökümü için elektrik anahtarlama. Çünkü ısı oluşturulan Normalde bu heatsinks gerek yok adil ve zarar için yeterli değildir dağılmış olduğunu. Ancak, normalde sorununuz varsa bir bilgisayar overclock ve gerilim yükseltin. Bu uygulama ile, daha fazla ısı MOSFET dökümü vardır geçerli yukarı git MOSFET girerken yapar. Bu yüzden ısınmak nedeni daha sonra onlar için tasarlanmış olduğunu mevcut kullanımı vardır. Ama bir heatsink ekleyerek Bu ısı ve dağılmış olarak sıcaklık geri gider daha çok zaman demektir. Teorik olarak, daha pahalı veya overclock tasarlanmış Komiteleri MOSFET daha heatsinks olmadan mevcut çok heatsinks ekleyecek yönetmek için çok gerekli olmaz tasarlanmış olmalıdır. Ama her zaman bu şekilde çalışmıyor.
|
| |||
| |||
| iyi overclockers Komiteleri ve mosfets heatsinks var |
|
| |||
| |||
| Bu ne demek olduğunu. Gerçekten onlar sadece güçlü olmalıdır yeterli tranzistörler ilk yer olarak heatsinks ile overclock ve akımlar içinde ele almalıdır. Ama çok az kartlarına bu gibi görünüyor ve size en söylüyorlar, heatsinks var.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zaten sizin ince sürece oC |
|
| |||
| |||
| Ben mosfets zaman önce düşünme boyunca benim vadi kurulu oC olacak bir HS eklendi ... |