![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| МОП-транзистори на моїй материнській платі не радіатор як вони не без перегріву одного?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| МОП робити отримати справді ГАРЯЧЕ але вони звичай перегріву
| |||
| |||
| тому вони звичай перегріву на всіх? cewy сказав мені, що вони можуть |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вони можуть перегрітися, а не точка вимкнути але зменшить життя
| |||
| |||
| O OK |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mosfet в основному тільки перетворювач напруги. На комп'ютері використовується для створення напруги на процесорі, пам'яті напруга т.д. Всякий раз, коли вони комутації електроенергії вони повинні скинути надмірне тепло кудись. Як правило, вони не потрібні, тому що вони радіаторами тепла просто зникла і не достатньо, щоб завдати шкоди. Проте, зазвичай, виникають проблеми при розгоні ПК і підвищення напруги. Це робить поточний введення MOSFET йти таким MOSFET має скинути більше тепла. Таким чином, причиною їх перегріву їх обробки більшого числа поточного потім вони були покликані. Але додавши радіатора значить є більше часу для тепло розсіюватися і температура повітря опускається вниз. Теоретично, на більш дорогою або розгін розроблені плати МОП повинні бути розраховані на більш сучасні ручкою без радіаторів, так що додайте на радіатори не потрібно так багато. Але це не завжди працює так.
|
| |||
| |||
| також оверклокерів плати МОП-транзистори мають радіаторів |
|
| |||
| |||
| Ось що я маю на увазі. Насправді вони повинні бути просто достатньо потужні транзистори впоратися зі струмами розгону в першу чергу без радіаторів. Але дуже мало хто плати, як видається, як це, і сам, як ви говорите, мають радіаторів.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| в будь-якому випадку ваш штраф, якщо ви OC |
|
| |||
| |||
| Я додав до моїх HS МОП уздовж час назад думав я збираюся OC Dell моя порада ... |