![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| što bi bilo bolje matične ploče -Asus P5KPL-1600 -Asus P5KPL-C-1600 -Gigabajt EP31-DS3L MSI P43 Neo-F tih odbora su sve oko 105 $ i što je razlika između 1600 i P5KPL i P5KPL-C-1600? dug kao Ja mogu reći da su iste osim P5KPL-C-1600 ima samo 2 utora ram i P5Kpl-1600 ima 4 Također postoje bolje zajednice za novac? |
|
| |||
| |||
| It's all depand na vaš zahtjev i svoj proračun i ja ću radije Asus P5KPL-1600 |
|
| |||
| |||
| Imam potpuno prešli Asus P5KPL-C-1600 s popisa. Ja osobno kao Asus jako kao što je dodatni PCIe, ali sam imao s neuspjeh ASUS USB portova (iako to vjerojatno zato što je teško naći u otpad) ali P43 Neo f zvuči dobro, zbog MSI je dobar ugled i ekstra SATA portova. jedan od naših računala imao MSI odbora, te da je umro ipak. gigabajt i čini se da imaju solidnu reputaciju, ali nikad nisam imao gigabajt matičnoj ploči, a ima 3 PCIe 1x utora, što ja nikada neće koristiti. Ja ću biti overclocking jedan E7300 na oko 3ghz. će ove zajednice hvataljka Internet? |
|
| |||
| |||
| Možda P45-DS3R? Im 'koristeći jednu i to radi sve u redu, ali zapravo ovisi o vašem druge naočale. Imati izgled. http://www.ebuyer.com/product/145683 |